Jeg tager det tilbage

Hvad gemmer sig bag væggen?

REKLAME

Måske husker i min panik, da jeg pludselig stod med et næsten færdig badeværelse, men jeg havde da lige glemt at få installeret varmt vand!! Og ligesom med alt andet i dette byggeprojekt, så var det også et nyt område for mig, så jeg kontaktede firmaet Billigvvs.dk med en mail og bad om vejledning i, hvordan man skulle vælge. De har vitterligt ALT inden for vvs til billige priser. Og jeg har generelt virkelig forsøgt at vælge god kvalitet, men sørge for at få gode rabatter eller priser.

Jeg skulle åbenbart have en ordentlig moppedreng, da jeg jo har et badekar at fylde op!  Jeg havde ikke regnet den med i tegningerne, så det krævede lige et hastemøde med muren, så han kunne bygge en lille væg ud, for så kunne jeg gemme både vaskemaskine og varmvandsbeholder derinde.

Jeg endte med at vælge en varmvandsbeholder fra Bosch, da det ifølge Billigvvs.dk var den bedste til formålet. Med den så slipper jeg for at tømme el-vandvarmeren, når jeg forlader den i længere tid eks. hen over vinteren, der kommer vi ikke derop så ofte. Dvs. ingen risiko for frostsprængninger i vintersæsonen – rimelig vigtigt parametre, når man skal vælge vandvarmer til sommerhuset. De sørgede også for at jeg fik de rigtige hængsler osv med til og de var i det hele taget meget søde og serviceminded. Når man har noget pænt at sige, så skal man jo bare ud med det.

Men se lige engang, hvor godt det spiller!! Man ligger først mærke til den, når man går helt op i enden af rummet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tager det tilbage