Ville jeg have valgt anderledes idag?

Råd til kommende mødre

Dette indlæg har jeg egentlig længe ville lave, men eftersom jeg selv langsomt flyttede mig fra titlen kommende og nybagt mor, så kom jeg fra det. Men nu hvor jeg har 3 børn på 3 år, 6 år og 7 år, så synes jeg at det er på tide med et indlæg, hvor jeg deler ud af min erfaring. Alt hvad jeg skriver er jo ud fra min egen personlig erfaring og alle mødre oplever det at blive mor på deres egen måde. Det er blevet lidt langt, men forhåbentlig brugbart. I må meget gerne kommentere med jeres egen erfaringer, så andre kvinder kan nyde godt af den:)

Råd til kommende mødre

At blive mor er en helt unik og personlig oplevelse og ens vigtigste guideline er, hvad der føles rigtig i hjertet. Den største udfordring er at lukke “larmen” ude. Med larm mener jeg alle andres meninger og ikke mindst alle ens egne forventninger. Andres meninger kan være gode i nogen situationer, men i andre kan de stresse en og få en til at tvivle på sine egne evner.
Men man er i høj grad også sin egen værste fjende. Vi glæder os så meget til det første barn og vi planlægger ALT. Vi skaber allerede ved første positive test (og sikkert også inden) en masse billeder og forventninger om vores lille drømmebarn og hvad det vil sige at blive mir.

Her er mit bedste råd, tag det som det kommer og nyd hver dag i graviditeten, som går som planlagt. Der findes mange sjove apps, hvor du kan se næsten dag for dag, hvordan dit foster bliver til en rigtig baby.

Ja det er korrekt at vi som kvinder er skabt til at lave børn. En sygeplejerske sagde til mig engang “tag det roligt. Din krop er kodet til at få børn, så det hele skal nok gå” MEN i mit tilfælde, var jeg altså død under fødsel, hvis jeg havde gjort alt efter naturen, hvilket også nok var grunden til min store fødsels angst. Jeg var utrolig bange for at føde uden rigtig at vide hvorfor. I bakspejlet tror jeg at jeg i min underbevidsthed vidste at jeg havde forliggende moderkage og ville dø under normal fødsel.

Jeg fandt allerede tidligt ud af at min angst var vel begrundet. Lider man af angst uden grund, så er det vigtigt at tale med sin jordmoder og familie om det. Mange kvinder der vil have kejsersnit, bliver oftest frarådet det af jordmoderen. Men jeg synes at hvis man ønsker et kejsersnit, så skal man holde sig til det. Du er i din juridiske ret til at få kejsersnit og det er den slags rettigheder, vi betaler vores skat til. Et kejsersnit er meget økonomisk omstændigt for hospitalerne og jeg tror personligt at det er den største grund til at de prøver at tale kvinder fra det. De oplyser heller aldrig om at det er kvindens eget valg og at hun frit kan vælge mellem almindelig fødsel og kejsersnit. Siger de andet, så lyver de. Jeg synes at det er vigtigt at man glæder sig under sin graviditet og kan et kejsersnit gøre enden på den rejse lykkelig, så er det den vej man skal vælge. Det aller vigtigste er at du lytter til din egen krop og gør præcis det DU føler er rigtig. Jeg er ikke speciel fortaler for kejsersnit, men jeg er harm over den manglende støtte til dem som ønsker kejsersnit.

Du får under din graviditet tildelt en jordmoder. Jordmødre er bare mennesker ligesom os omend med en del mere erfaring og uddannelse, men ikke desto mindre, kan der opstå en dårlig kemi. Det kan virkelig påvirke en negativt, hvis man ikke kan lide sin jordmoder. Jeg var glad for mine, men hvis du ikke er så heldig, så kan du altid bede kommunen om at få tildelt en ny.

Råd til kommende mødre

Når baby kommer

At forberede sig på at ens lille mirakel kommer til verdenen er noget alle mødre og fædre forsøger sig på, men sandheden er at det er ret svært at forberede sig på noget, man ikke aner hvordan føles. Det er lidt ligesom at forestille sig en farve, men aldrig har set….det er ganske enkelt ikke muligt. Det eneste du kan være sikker på er at du ikke kan være sikker på noget som helst. Det er selvfølgelig altid godt at læse lidt om andres oplevelser og erfaringer, men når DIN baby kommer, så er det måske nogle helt andre ting/regler/behov der gælder.

Råd til kommende mødre

Rent praktisk skal du selvfølgelig have gjort hjemmet klar. Her vil jeg sige at jeg synes at mange forældre inkl. mig selv går fuldstændig bananas i ting, de tror de skal bruge. Det er selvfølgelig rigtig dejligt at have økonomien til at købe alle de dyre designer ting, designer tøj og dyre legetøj, men husk…at din lille baby slet ikke har brug for andet end kærlighed og moren de første par måneder og baby er fuldstændig ligeglad med, hvad tingene har kostet og hvem designeren er. Først og fremmest skal man tænke på barnets behov.

Råd til kommende mødre

Baby skal have et sted, den kan blive skiftet. Et puslebord er ikke partout nødvendigt. Et håndklæde på sengen eller sofaen kan også bruges. Man kan også bare smide sådan en pusleramme op på vaskemaskinen som vi har gjort herhjemme, se HER og den kan man iøvrigt let skubbe under sengen eller stille skjult på badeværelset og hive frem, når den skal bruges. Dertil bleer og skumklude. Jeg synes ikke man skal bruge vådservietter, de første måneder, da babys hud er så sensitiv. Der brugte jeg kun skumklude og lunken vand. Man behøver heller ikke en designer skål specielt til vandet til skumklude…en plastik beholder fra køkkenet kan fint bruges. Sørg for at have en lækker zink creme klar, da alle små babyer får rød numser på et eller andet tidspunkt.

Spar penge

Der skal både købes seng, puslebord (medmindre man vælger alternativer som beskrevet ovenfor) legetøj og tøj og der kan du med stor fordel spare mange penge på at købe brugte ting. Begge mine børns tremmesenge er købt på den blå avis til halv pris. På den blå avis købte jeg også en kravlegård samt deres første tvillinge barnevogn og deres første puslebord. Kravlegården var god i starten til Alma, da den holdt Albert væk fra hende. Det lyder måske lidt voldsomt, men hvis jeg lige gik på toilettet eller kiggede væk, så kunne min 1 årige søn jo godt komme til at ligge sig på hende eller stikke ting i munden eller andre scenarier, som udspillede sig inden i mit hoved. Puslebordet solgte jeg til sidst, da den fyldte for meget og jeg jo bare kunne lave en plads på vaskemaskinen. Nu kan jeg let lige stille den væk, når vi har gæster eks.

Mht. tøj til dit kommende barn, SÅ LAD VÆRE med at købe alt for meget tøj til de første 3 måneder. De vokser SÅ hurtigt og jeg hører ofte om at de slet ikke når at bruge deres tøj, hvilket også var min erfaring. Ønsk jer tøj fra str. 62 og op og alt under det, kan i selv købe. Støt evt. op om både miljø og mennesker ved at gå på jagt i de små genbrugs butikker. Der er mange virkelige lækre butikker med kvalitets tøj og legetøj til børn til under halv pris.

Når bekymringer og tvivl fylder hverdagen

Råd til kommende mødre

Og så står man der, med sit lille mirakel i armene efter en lang ventetid og hvad så nu.

Nu begynder rejsen som frem for alt fylder hjertet med glæde og kærlighed imens hovedet bliver fyldt op med bekymringer og spørgsmålstegn. Nu sker alle de ting, som intet og ingen kunne have forberedt jer på. Tag det roligt….. børn er skrøbelige ja, men de er også rimelig seje. De dør altså ikke bare sådan lige.

Jeg husker hvordan, jeg nærmest ikke kunne sove, fordi jeg lå og lyttede efter om Albert nu trak vejret. Hvis du føder et sundt og rask barn, så er der altså minimale chancer for at de bare sådan stopper med at trække vejret. Min førstefødte var sund og rask ved fødslen, trods et meget voldsom akut kejsersnit, så blev han alvorligt syg i 4 måned og 8 måneder frem IMENS jeg var gravid med Alma. I kan læse mere om den oplevelse HER.

Babyer græder, når de vil fortælle dig noget. De er som regel enten sulten, vil skiftes, have omsorg eller er trætte. Når alle de ting er tjekket af og baby stadig græder, så har vi jo opfundet det frygtelige ord- Kolik. Når et barn bare græder umiddelbart uden grund (der er altid en grund) så siger man hurtigt at så har barnet kolik. Barnet vokser stadig utroligt meget og under en fødsel, bliver den lille krop udsat for et enormt pres. Her kan der nemt sættes både nerver, knogler og muskler skævt og det tager tid for babyens krop at vokse alt på plads, men kan forårsage en masse smerte. Derud over kan babyen have ondt i sine tarme, da disse stadig er under udvikling.

Der er forskellige ting man kan gøre, for at gøre livet lettere for sin baby og når det står aller værst til og når du føler at nu kan du ikke mere, så husk at det kun er en periode…måske en meget lang periode, men det går over. Alting går over!!! Bare hæng i!!! Vær stærk og tøv endelig ikke om at bede venner og familie om hjælp, hvis det bliver ubærlig. Det er det vi har hinanden til:) En overskuds mor, der har fået hvile og hjælp er en bedre mor. Der er selvfølgelig også dem, der får de små perfekte børn, som min Alma, der bare sover igennem og aldrig nogle problemer….i ser bare bort fra dette emne og priser jer lykkelige hehe (se Alberts første år i billeder her)

Amningen tager fusen på alle (næsten alle)

Råd til kommende mødre

Dette synes jeg er et utroligt vigtigt emne, for det er ikke noget, der rigtig er fokus på, når man træder ind i beslutningen om at få børn. Det skal heller ikke have en betydning for valget om at få børn, men man skal være forberedt på at det med amning kan blive en meget stor udfordring. Jeg havde ikke skænket amning en tanke, før jeg blev bedt om at lave et tv program om det. Mit svar var….” hvordan kan man lavet et program om DET…det er da bare patten i munden og så derud af” men jeg tog grueligt fejl!!!

Amning kan selvfølgelig gå glat, men de fleste oplever et eller andet problem i amme processen. Det kan være alt fra bryst betændelse, mælke stop, blødene brystvorter, et barn uden sutte kraft og jeg kunne blive ved. Dette er ikke for at skræmme jer, men for at forberede jer på noget, som jeg slet ikke blev forberedt på. Nogle mødre kæmper en frygtelig kamp, for at barnet skal amme og de sidder med en frygtelig følelse af at ikke kunne slå til og være en dårlig mor. Men igen så er det altså barnets behov, der er det vigtigste. Går der ged i den amning, så prøv med at malke ud og giv din baby din mælk på flaske og går alt andet galt, så giv erstatning, men lov mig for alt verden ikke at gøre hele den amme situation til et helvede for dig selv. Erstatning i dag er så godt og alt efter hvilket barn du har (allergisk eller sensitiv mave) så findes der noget for alle børn. Mit bedste råd er at huske på at en god mor sidder IKKE i brysterne, men i dit hjerte!!!! Det vigtigste er at dit barn får mad og så er det skide lige meget om det er pat mælk eller erstatning. Læs her hvorfor jeg selv stoppede med at amme HER

Du lægger dig selv på hylde og det er helt ok

Jeg skal indrømme at jeg tog lettere på det her med at blive mor end hvad passede til virkeligheden. Jeg blev meget overrasket over, HVOR HÅRDT det var at skulle op hver eller hveranden time for at amme. I perioden hvor Albert var syg og jeg nærmest ingen søvn fik og var gravid samtidig, sad jeg ofte og græd om natten…det var voldsomt hårdt. Mit tilfælde var ekstremt, men ikke desto mindre er det fælles for alle at blive mor er at sætte et andet menneske 100% før sig selv. DET skal du som det første have i dine tanker, den dag du overvejer at få børn. Det er (i al fald for en periode) slut med vilde fester, druk, cigaretter, træning hver dag og alt andet, som kun handler om dig.

Du hilser velkommen til et liv, hvor du æder, skider og sover, når et andet væsen tillader det. Men istedet for at ærge sig over den måske hårde tid, så se det lidt som en udfordring. Det er ligesom at bestige et bjerg. Det er pisse hårdt, men når du når toppen, så ser du verden fra et andet perspektiv og du er blevet et dygtigere, smukkere og mere rummeligt menneske. Og det er det hele værd!!! Du har dig nu et lille menneske, som sætter sin lid til dig og tilgengæld får du ubetinget kærlighed- du får noget, der gør livet værd at leve og kæmpe for.

Råd til kommende mødre

Du har kun en lille baby i 1 års tid, så har du en sød lille bitte pige eller dreng i 2 år og bum…..så har du et stort barn og inden du får set dig om, kigger du laaaangt efter andres babyer. Du savner den der søde duft af babyhud, du savner at ligge tæt op at dit barn i flere timer. Alt det som du glædede dig til at blive fri for, vil pludselig være et savn. Du får kun lov til at have en baby få gange i dit liv og i meget kort tid, før det er væk for evigt…..så nyd det, omfavn det med både det gode og det dårlige og tag kampene som en udfordring med oprejst pande og bed nu for helvede om hjælp, hvis det brænder på. En god mor er ikke noget man bare er- det er noget man bliver. Man har lov til at fejle, sålænge man lære af sine fejl. Lad være at presse jer selv til at gøre tingene på 1 bestemt måde, hvis det i virkeligheden er noget andet der fungerer. Gør det let for jer selv og familien. Vælge kampene med omhu. Jeg håber at der er noget brugbart for jer kommende mødre derude i dette indlæg og ja alle måske ikke enige i mine holdninger og det er helt ok. Det er kun godt at der er forskellige persektiver på tingene. Sålænge man vælger at følge sit eget hjerte:)

Ps. har ikke tid til at rette stavefejl, for Arthur har skidt i bukserne og de skal have frokost!! Life of a mother 😉

Mine programmer om fødsel og amning

Jeg lavede under min første graviditet et program om fødsler HER og efter- et program om amning HER

Råd til kommende mødre

 

 

35 kommentarer

 • Tak for at du er nu, meget inspirerende læsning// Blivende mor til to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kære Sarah

  Sikke et fantastisk kærligt og klogt indlæg <3 bliver meget rørt og er helt enig. Jeg har en søn på 2,5 og en lille bebs på 4 uger, og hvor jeg egentlig havde tænkt at flytte hende fra min mave og tjekke til vasketøjet, fik du mig mindet om bare at nyde hende og vide at det er en tid, der aldrig kommer igen.
  Alt godt til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tusind tak for et godt og ærligt indlæg, som jeg ville have været endnu mere taknemlig for at læse inden jeg blev mor (nu til 2). Alt er spot on mht kejsersnit (jeg kæmpede også en hård kamp for at få det og det var selvfølgelig ikke ubegrundet!) og mht amning osv du er bare spot on!! PS: Du gør det godt og er en sej mor til 3 dejlige børn 💙💙❤️rigtig god jul til dig 😘🎅🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At vælge sine kampe med omhu, er generelt altid et overordentligt godt råd – garanteret også i den her sammenhæng 😀
  Go’ frokosthygge til Jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ole

  Det er super godt skrevet og fortalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Det er nogle mega dejlige billeder af dig og Albert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Hej Sarah,
  Jeg har netop set din dokumentarfilm om den første fødsel, og var både meget rørt og også lidt skræmt. Er selv gravid, og kunne godt forholde mig til dine følelser omkring fødsel. Mit spørgsmål er, om du vil overveje at dele din oplevelse af din 2. fødsel. Beklager hvis jeg har overset et allerede eksisterende indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det står helt sikkert på bloggen et sted. Jeg kan fortælle dig at det også var ret voldsomt og endte i akut kejsersnit lol….but look at us now….det skal nok gå. Bare lyt til dig selv!!! Tillykke med din mave!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragnhild

  Så enig – det vigtigste er at følge sit hjerte!! Jeg har læst din blog i næsten et år nu, og faldt faktisk over den, fordi jeg også havde forliggende moderkage under min graviditet. Det er, så vidt jeg har læst mig til, kun omkring 5 procent af alle gravide, der har forliggende moderkage, og derfor er en naturlig fødsel ikke en mulighed (før i tiden døde både mor og børn). Jeg kan huske, at jeg var så bange for at gå i fødsel før tid, netop på grund af dette. Men din blog og især din dokumentar om din graviditet og dit kejsersnit var virkelig en stor støtte. Jeg endte med et planlagt kejsersnit 14 dage før termin, og det var den mest fantastiske oplevelse – også efterfølgende. Sådan som jeg ser det, er der fordele og ulemper ved både naturlig fødsel og kejsersnit, og man skal vælge netop det, der er det helt rigtige for en selv. Når jeg bliver gravid med nummer to, er jeg i hvert fald ikke i tvivl om, at det også bliver et kejsersnit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernillececilie

  Hej Sarah.

  Fantastisk indlæg at læse og som mor til en pige på snart træ år, kan jeg nikke genkendende til mange af de ting du skriver. Specielt den med at man ikke skal være for hård ved sig selv, hvilket jeg faktisk tror rigtig mange er i dag. deriblandt mig selv! Derfor er det super fedt at du skriver ting som disse og fortæller om de ting som også kan følge med en graviditet.
  Det er blandt andet derfor din blog er fantastisk at læse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Tak for et åbent og ærligt indlæg ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  TAK for et rigtig godt indlæg.
  Hilsen en upcomming mor til sept.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Pyh Sarah.. Børn for mig er en del år ude i fremtiden men nu har du lige formået at gøre mig helt skruk!!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hej Sarah super fedt omslag og hvor har du dog ret. Jeg vil spørge dig om noget. Jeg føde 3 jan 2015 og syntes det var mega hårdt men selvfølgelig det bedste i verden! Jeg er vuggestue pædagog og troede jo af det her var piece ofcake hahaha hvilken verden har jeg levede i;-) min mand og jeg har altid at få 2 børn tæt op af hinanden så nu er vi ved at prøve igen. Hvis man ser både på fordele og lamperne at få 2 børn lige efter hinanden vil du så anbefalde det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Skøn læsning. jeg er meget meget enig i hvad du skriver. Gode pointer! Især det med at man det er så kort tid man har en baby så man skal nyde det, det er SÅ rigtigt! Bare sid med det første barn i armene så meget du overhovedet har lyst til. Kys det, duft til det og bare kig kig kig og du kan aaaaldrig tage for mange billeder eller videoer! Det er helt vildt så hurtigt tiden går!!! Min søn bliver 1 år om et par dage og jeg har kigget graviditets billeder og billeder fra lige da han blev født. Den tid vil forevigt være helt magisk og speciel. En tidslomme for sig selv hvor verden uden om kunne være hvad den var. Der var fokus bare på vores skønne babybobel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Super dejligt indlæg:) jeg har termin om 1 mdr, og kan bruge det hele til noget, det er altid dejligt at høre andres erfaring 🙂
  Du skriver bare så dejlig, ligeud af posen og det kantet godt lide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Respekt til dig! Fantastisk mor og suuuper godt skrevet!

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Stor ros til dig, for at sætte ord på dette… Så flot skrevet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tak for et fantastisk indlæg, du rammer så mange ting spot on… jeg er selv gravid med termin i starten af December og det du skriver med andres meninger/forventninger og at det kan give stress er bare som at ramme sømmet på hovedet (i min verden lige pt)… Synes at det er skønt at du fortæller om dine erfaringer og kommer med perspektiver osv.

  Kæmpe ros og kæmpe tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Tak for et skønt indlæg, er ikke selv gravid, men bestemt brugbart:-)
  Vil høre om du ikke vil lave et indlæg omkring den samtale man har med sin partner om at få børn, hvordan havde i jeres snak, hvordan ser en mand på det kontra os kvinder? 🙂 Rigtig god sommer til din skønne familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Felicia Maria

  Kære Sarah☀️ Jeg hedder Felicia og er en pige på 23, der venter en lille dreng til september, som også skal fødes på Hvidovre Hospital
  Jeg har haft et fødselsforløb meget lignende dit, hvor jeg har haft ekstrem angst for fødslen lige fra starten og en del smerter også i forbindelse med graviditeten.
  Jeg har flere gange set dit TLC-program om fødsler og amning, og har virkelig haft glæde af at opleve en, der har haft det på samme måde som mig, da jeg har følt mig meget alene omkring angst for fødsel. Jeg er nu også endt ud i at skulle have planlagt kejsersnit, og prøver nu at nyde den sidste halvanden måneds tid af graviditeten. Jeg synes det er super dejligt at følge dig og det har hjulpet mig rigtig meget. Tak for det!☺️

  Bedste hilsner,
  Felicia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Sarah, lige et indspark til det omkring kejsersnit. Alle skal selvf have et krjsersnit når nødvendigt og gudskelov for at vi kan det! Men jeg synes du mangler den meget vigtige vinkel at der altså er nogen fordele for barnet ved at blive født vaginalt, bla får baby nogen helt andre bakterier ved en vaginal fødsel som kan påvirke immunforsvaret i positiv retning. Selvfølgelig skal man have kejsersnit hvis det er eneste mulighed, men jeg har en veninde som var bange for at føde som fik tildelt et kejsersnit uden nogen form for overtalelse og lægerne fortalte hende ikke evt ulemper ved dette, hvilket er mig helt uforståeligt, man kan jo også fortryde dette valg senere som mor fordi man ik blev vejledt ordentligt, det er jo også synd!
  I øvrigt, vidste du ikke længe inden fødsel at din moderkage lå fortil, det må de da ha set på scanning???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joy

   Rigtig godt indlæg Sarah. Jeg vil som Rikke også knytte en kommentar til det med kejsersnit. Jeg er hverken fortaler for det ene eller det andet. Fra et ssundhedsfagligt perspektiv så tror jeg ikke det handler om omkostningerne ved kejsersnit men nærmere de risici der er forbundet med det (infektion, problematikker med bedøvelse, blødning osv) da det er en operation. Som i dit tilfælde og så mange andre er der gode grunde til at lave kejsersnit da det vil være langt mere risikofyldt at føde. Som sundhedspersonale gælder det om at oplyse om dette, så kejsersnit ikke bliver set som den “nemme” løsning men at beslutningen om kejsersnit bliver taget på et oplyst grundlag. Så man 100 % ved hvad man vælger til eller fra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Sarah.
  Jeg har fulgt din blog i flere år og har altid nydt at læse dine indlæg
  Rigtig godt skrevet, jeg fødte for snart 10 måneder siden min lille datter og venter mig nu en ny til februar/marts.
  Hvad skal jeg købe af vogn? Gode erfaringer?

  Kh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Søg evt på tvillingevogn i mit søgefelt. Mener jeg har skrevet et indlæg om anbefalinger tidligere:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Hej Sarah 🙂
  Hvad for nogle apps, kan du anbefale? Nogle hvor man følger barnets udvikling måske?
  Testet positivt i går, så dette indlæg, kommer som sendt fra himlen 🙂
  1000 tak for den bedste blog!
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Sikke et dejligt indlæg!
  Jeg er selv gravid, intet er offentlig gjort før nakkefoldscanningen på fredag.
  Jeg er 22 år gammel og forholdsvis ung af min alder, dette er jeg faktisk glad for, min familie tog det pænt, undtagen min far (jeg er fars lille pige) men han er ved at vende sig til det.
  Faktisk sjovt du ligger sådan et indlæg op, for de sidste uger, har jeg søgt rundt på din blog få at læse dine ældre gravide indlæg! Tak for god læsning, kunne være dejligt med flere af dem (:
  Har termin start febuar 2016 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Sikke et dejligt indlæg!
  Jeg er selv gravid, intet er offentlig gjort før nakkefoldscanningen på fredag.
  Jeg er 22 år gammel og forholdsvis ung af min alder, dette er jeg faktisk glad for, min familie tog det pænt, undtagen min far (jeg er fars lille pige) men han er ved at vende sig til det.
  Faktisk sjovt du ligger sådan et indlæg op, for de sidste uger, har jeg søgt rundt på din blog få at læse dine ældre gravide indlæg! Tak for god læsning, kunne være dejligt med flere af dem (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Super fedt indlæg Skal selv være førstegangs mor her til februar og værdsætter dine tips og råd meget Hvis du har andre tip og tricks må du endelig gerne dele dem❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Sarah. sikke et godt og skønt indlæg du har skrevet her det er noget vi alle kan bruge til noget. Elsker din ærlighed og væremåde.
  Jeg er selv en af dem der ønsker kejsersnit, fordi jeg ikke vil føde, og tit når folk høre det synes de jeg er ånssvag… Men sådan bliver det for mig. tusind tak for alle dine gode ideer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • t

  Super fedt indlæg!! Du skriver bare så godt, og det var virkeligt et brugbart emne du tager op – skrevet så flot 🙂
  Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Dejligt indlæg! Skal selv have mit første barn her til november, og man kan godt have svært ved at rumme alle rådene mm. Så dit “råd” var guld værd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Sarah, Sikke et godt indlæg. Jeg har ikke selv børn endnu, men når den dag kommer, så vil jeg helt klart søge tilbage på din blog og læse dette indlæg igen 🙂

  Tak for en sindsygt god blog, som jeg elsker at følge med i hver dag.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Jeg syntes dette indlæg kommer perfekt! Er selv gravid og har termin start januar.

  Jeg elsker simpelthen dine perspektiver på alt! Derfor har jeg også fulgt din blog siden start. Så tak sødeste Sarah Louise for at give os et indblik i dit liv, og tak fordi du er sådan en god rollemodel, som viser livet som det er , og ikke er bange for at vise den dårlige side!

  Bare lidt ros til dig, har ikke så meget erfaring som forældre endnu :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Tusind tak:) og tillykke med maven!!!og ikke mindst god rejse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ville jeg have valgt anderledes idag?