Derfor skal jeg CT scannes

Postkort fra corona land

Reklame for Ciha.dk

Jeg er ligesom mange andre forældre i disse tider, en smule udfordret på at aktivere min energiske små poder dagen lang, især de dage, hvor vejret driller eller når man efter mange timers udeleg, bare har brug for at være inden for. Jeg gik lidt på eventyr på Ciha.dk da de har så mange fine ting til børn! Jeg har forsøgt at linke til alt, så i nemt kan finde de ting, jeg taler om:)

Jeg fandt simpelthen de sødeste legekufferter, med mulighed for at lave alle mulige figurer, der tørrer. Der er tilbehør med, så man kan lave figurer, der kan gå og Alma fik mulighed for at lave hendes helt egne smykker. Og når man har brugt al modellervoksen, så har man den sødeste lille kuffert igen at lege med. Det er ikke ligesom normal modellervoks. Dette er lavet til at tørre og bliver hårdt.

Legetøjet i indlægget her er udvalgt særligt i CIHAs sortiment. Virksomheden går op i at udvælge og forhandle legetøj, der er unikt og med et særligt øje for sprogudvikling og generelt den lærerige leg. Legetøjet ses som et værktøj eller en ramme for legen, hvor der lægges op til at bruge fantasi og kreativitet.

Jeg gav dem hver en en magnetbog med forskellige temaer. De findes i mange varianter (jungle, piratskib, markedsplads, dinosaur, biler, cirkus, dyrelæge og de tre varianter her i indlægget)

Alle magnetbøgerne er super gode, fordi de ikke fylder meget. De er perfekte til ferier, rejser eller en tur ude i byen. Og så er kvaliteten god! Det er legetøj som ligger op til en masse leg, læring og sprog. Når barnet selv leger styrkes finmotorikken, når de små magneter skal placeres eller flyttes rundt i bogen. Vi sidder og fortæller historier samtidig og det er til stor underholdning for alle 3.

Når der er en voksen med i legen, er bøgerne en glimrende måde at styrke barnets sprog: (her med udgangspunkt i varianten med eventyr)

  • Måske har I tidligere læst historier om eventyr. Ved at lege med magnetbogen med eventyr, øges barnets hukommelse og evne til at genfortælle eventyr med hjælp af konkrete magneter.
  • Barnet lærer at sortere og kategorisere hvilke magneter der passer til hvilket eventyr.
  • I kan digte historier der kan foregå i eventyrlandet. Bare lad fantasien få frit løb.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal jeg CT scannes