Postkort fra corona land

Hold da K…. en forskel!!

Reklame for www.blato.dk

Det er godt nok længe siden at jeg har været en tur forbi bloggen, men dette krævede en lidt større flade med de mange ret vilde før og efter billeder. Vi har fliser hele vejen rundt om huset(shit hvor var de grimme) og de har været helt groet til i mos, ukrudt og flisepest (tror jeg nok det hedder) så jeg bookede blato.dk til at komme og give dem en ordenligt omgang fliserens.

Det blev gjort over 2 dage og forskellen er simpelthen fantastisk!!. Det er som om hele huset lyser op ude fra og selve huset ser helt nymalet ud. Da min veninde kiggede forbi, spurgte hun som det første om vi havde fået nye fliser. Man ved bare at man er blevet rigtig voksen, når man står op om morgenen og bliver helt glad indeni af at kigge på sine flotte lyse rene fliser haha De der før og efter billeder er muligvis noget af det mest tilfredsstillende jeg længe har kigget på!!

I kan se før og efter billeder herinde, men først skal lige have en rabatkode til blato.dk som giver jer 30% rabat: SL30 ved bestilling af fliserens

Man kan starte med at få et uforpligtende tilbud. De kommer forbi hjemme hos dig, når du har tid. Det tager typisk 5-25 min fra start til slut. De giver en gratis prøverens på et mindre areal, hvor du kan se med egne øjne, hvad deres behandling kan gøre ved dine fliser eller facade. Imens fortæller de dig om deres produkt, service og vores unikke 15 års garanti på belægningssten. Herefter måler de jeres areal op, og giver jer slutteligt et tilbud på en behandling – ganske uforpligtende og gratis.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra corona land