Hold da K.... en forskel!!

Smukt lingeri fra Hunkemøller

Samarbejde med Hunkemøller

Det er helt utrolig, hvor stor en forskel, det gør at føle sig lækker fra inderst til yderst. Det gør noget helt specielt at vide at man under sit tøj, har smukt lingeri på. Hunkemøller er virkelig kommet på banen med noget mere vovet, virkelig flot og frækt undertøj samtidig med at de også har deres klassiske udvalg.

Øverst har jeg et sort sæt på fra deres kollektion Private collection. Jeg elsker detaljerne på bh’en og trussen.

Herunder har jeg et smukt blondesæt på. Sort Bh og matchene sort trusse

Jeg fandt også dette lidt mere hverdags agtige sæt. Jeg elsker den blå/grønne farve på den formstøbte bh uden bøjle med den lille blondekant og trusse

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold da K.... en forskel!!