Find mig på VisuStar.com

3 børn og en mommy make-over senere

I samarbejde med klinik Ak nygart

Jeg har fået mange spørgsmål omkring den mommy make-over som jeg fik sidste år hos klinik ak nygart. Jeg håber at jeg kan besvare dem i dette indlæg.

Jeg har født 3 børn på 4 år og det efterlod mig med nogle gener som jeg besluttede mig for at gøre noget ved. Efter amning var mine bryster ikke som de var engang, så jeg ville have udskiftet implantaterne til nye, dog helt samme størrelse som før. Mine mavemuskler var meget adskilte, hvilket gav mig problemer både med at træne og dyrke forskellige sportsgrene, hvor mavemusklerne skulle bruges, hvilket så også gav mig rygproblemer fordi ryggen kompenserede for mavemusklerne. Det var ikke synligt for andre, men super irriterende for mig.

Navlebrokket var nok det værste. Jeg kunne vågne op i smerter om natten eller midt på motorvejen, hvor et stykke tarm satte sig fast, så skulle jeg ud af bilen eller ned på et gulv og strække ud og presse brokket ind med fingrende og det gjorde satans ondt!!! Det skulle jeg også have lavet. Heller ikke dette var noget man kunne se udefra.

Tilgengæld var arret efter 3 kejsersnit meget grimt og snoede sig hen over hinanden og gik ind af nogle steder. Dette kunne ses i eks. stramme kjoler.

Så en mommy make-over var det perfekte valg for mig. Jeg fik både friske implantater, samlet mavemuskler, fixet navlebrok og rettet mit kejsersnit ar og i den forbindelse strammet maveskindet lidt op. Og hvordan føles sådan en operation så?

Jeg var i virkelig godt humør både før og efter og jeg fik den bedste og mest professionelle behandling som man kunne ønske sig. Jeg følte mig helt tryg hele vejen igennem.

Jeg vågnede efter operation og var ret frisk, men jeg var også medtaget, det skal jeg ikke ligge skjul på. Smerterne var dog til at holde ud med smertestillende medicin. Jeg var allerede hjemme næste dag, hvor jeg ikke var alene i 14 dage efter. Man kan ingenting den første uge og først efter 14 dage er du ved at kunne lidt igen. Men mit navlebrok gav mig flere smerter end en mommy make-over normalt giver, så jeg var først nogenlunde ovenpå igen efter en 6 ugers tid.

Hævelserne og arrene begyndte først at falde og se pæne ud efter 6 måneder. Mit ar ved kejsersnittet strak sig lidt som vi havde forventet, så 1 år senere fik jeg rettet det til og nu er det helt perfekt. Det var kun lige i midten at det skulle rettes til, hvilket man kan se i forskellen på det stykke af arret, der er 1,5 år gammelt og det der er 6 år gammelt. Om et års tid så er hele arret fint og lyst.

Det er den bedste gave jeg har givet mig selv! Jeg er nu smertefri og kan igen bevæge mig og træne som før børn.

Ak Nygart har modsat mange andre klinikker en mega smart app, hvor man kan følge sit forløb, få tilbud og få besvarelser på spørgsmål både før og efter operation. Tjek den ud her: Ak nygart App

Her er et billede af mine kejsersnit ar

og efter rettelse af arret

Billede af min mave lige efter OP.

Sådan her så min krop ud inden operation 4 år siden- 1 år efter jeg havde født mit tredje barn.

og sådan her ser den ud nu. Så der er ikke giga forskel, men min livskvalitet er blevet væsentlig forbedret❤️

1 kommentar

  • Belinda

    Hej Sarah, dejligt at høre at du gør noget for dig selv – især efter 3 graviditeter! Og fedt at du står ved det! Jeg har lige bestilt tid hos Nygart til udskiftning af mine implantater, og jeg glæder mig helt vildt!! Jeg har født og ammet 2 børn, og føler virkelig at jeg skylder mig selv, at blive den bedste og flotteste udgave af mig selv, for så er jeg glad og har overskud til min familie. Det er desværre ikke alle der står ved at de får en plastikoperation, men det handler vel egentlig også om, hvordan den slags modtages i vores samfund. Jeg kan virkelig godt forstå os der har fået børn, gerne vil tilbage til den krop man følte sig godt tilpas i – inden graviditeterne meldte sig. Det kan virkelig overfladisk, men det er det ikke set fra mit synspunkt – det er jo ens egen krop 💗
    Du har opnået et flot resultat med både træning, og operation – sejt af dig! 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find mig på VisuStar.com