Den eneste rigtig måde at spise sin morgenmad på BASTA

Tip til smukkere hud & farvel til de der pat rynker

Tip til smukkere hud & farvel til de der pat rynkerJeg ved ikke om i kan huske det, men jeg skrev for et par måneder siden om et skønheds produkt fra Jeunesse, som jeg er meeeeget begejstret for. Jeg har prøvet både billige og meget dyre cremer, men de her produkter rocker bare for vildt og det er en pris, der er overkommelig. Min rutine er at jeg næste hver aften lige renser ansigtet for makeup, så smører jeg Luminesce Serum på, det er bare 1 tryk og så er der nok til hele ansigtet. Jeg lader den sidde i 2 min. og så smører jeg min night repair oven på. Jeg drikker altid et stort glas vand inden sovetid og så har jeg vand til at stå på mit natbord. Jeg læste engang et sted at det var godt at have vand på sit natbord, da det tilføjer en naturligt fugt til huden igennem natten (måske bare en gang bavl, men smart hvis man vågner og er tørstig om natten.) Om morgenen tager jeg bad og smører så min Luminesce dagcreme på. Alle cremerne er utrolig drøje, så man skal ikke bruge særlig meget af gangen. Min oplevelse er at min hud er blevet smukkere og gradvist er blevet mere jævn i forhold til pigment fejl. Dagcremen har også solfaktor, hvilket også er vigtig i min optik, da jeg efter jeg har født, har døjet en del med pigment pletter i ansigtet ved bare den mindste smule sol. Jeg kan klart fornemme at når jeg husker min rutine så er min hud meget mere opstrammet og fin den følgende dag.

Alle der bruger deres produkter elsker dem. MEN de lancerede for nyligt en creme, som udglatter rynker inden for 3 minutter og holder i op til 8 timer, som hedder Instantly ageless. Og det leder mig over på det Ubehagelig emne…nemlig pat rynker og med pat rynker, mener jeg de der linjer der kommer imellem brysterne, fordi man har store bryster og huden ikke længere er så spændstig som da man(jeg) var yngre. Min skønheds Guru Kim Novaa fra Qura skønheds klinik sagde til mig at jeg skulle sove noget mere på ryggen, for at undgå de linjer….men min krop ELSKER at sove på siden…så hvad så…ja så har jeg heldigvis fundet vidunder midlet Instantly ageless. Det er en slags makeup creme som jeg tager på, hvis jeg eks. har nedringet top på. BUM så forsvinder de lede linjer i op til 8 timer. Jeg bruger også cremen under øjenen til de fine små linjer. Man skal lige justere hvor meget creme man smider på. Der skal kun meget lidt på. Man har lagt for meget creme på, hvis der kommer hvid overskuds farve. Så vasker man bare af og prøver igen.

Der er ikke noget hokus pokus i det. Man smører den bare på, slapper af i mindst 3-4 minutter (hvis man rynker på panden eksempel inden de 4 min. er gået og det er der, man har smurt cremen på, så skal man starte forefra) og så får man mindre rynker. Den er fantastisk imod poser under øjnene og så kommer den i små pipetter, så du let kan have en pipette med i tasken. Man kan desværre kun bruge en pudder ovenpå, da olier og væske opløser effekten, men for mig er det helt genialt, for jeg hader makeup om sommeren. Min hud bliver i forvejen smuk af deres cremer og så smører jeg deres Instantly ageless på inden jeg skal ud og så kan man jo stadig have makeup på øjne og læber….armen jeg KAN bare ikke få armene ned! Jeg LOVER jer at denne her creme virker nøjagtig som jeg beskriver.

Der er 25 pipetter i 1 kasse og så kan man bruge hver dag eller til by turene. Prisen er ca. 650 kr. og så kommer der fragt oveni. Husk at når i køber, så skal i lige skrive 00 før jeres tlf nummer, når i udfylder info. Find din første kasse rynkefri HER  Husk siden ikke kan bruge æ,ø og å….så bruger du bare gamle bogstaver som ae, oe og aa.

Tip til smukkere hud & farvel til de der pat rynker

Tip til smukkere hud & farvel til de der pat rynker

Ja her er de så….de der rynker alle de gamle damer har…dem har jeg så også fået. Jeg testede IA cremen og tjek lige det vilde resultat!!! Jeg er da sååå bikiniklar!!!

Tip til smukkere hud & farvel til de der pat rynker

Her er en af mine bekendtes resultat på øjnene….så fint:)

Tip til smukkere hud & farvel til de der pat rynker

20 kommentarer

 • Kira

  Jeg er lige kommet med på din spændende blok og faldt over det her og tænker nu bare om det er det du stadig bruger – det er snart en gammel tråd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  kan det bruges på halsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej,
  Har lige forsøgt at købe dagcreme og instantly ageless, men der kom told på 34 euro?
  Er det korrekt?
  Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   hvis den siger det, så er det….det er ikke bare moms? jeg kan ikke huske det. Jeg betaler bare, når jeg bestiller.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Den creamene på billedet, hvor kan den købes og hvad koster den? Er det den der hjælper med at glatte huden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Ej hvor nice! Hvordan kan det være dig og Mascha ikke ses længere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tror jeg vi er mange som har undret os over? I var jo bedste veninder på et tidspunkt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er vi ikke længere og grunden hertil er privat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Fair nok… Tænkte bare du flere gange viste dig som en sand løve veninde, der forsvarede hende som din veninde i medier og på bloggen. Sådan en loyal veninde hænger ikke på træerne desværre, så undrede mig bare over der pludseligt var helt stille på den front.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kommer der told på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig smart! Den er hermed sat på ønskesedlen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt – rart at noget virkeligt virker:-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tascha

  Hej Sarah. Må man bruge den når man er gravid? Ved du det?! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Der er faktor 30 i dagcremen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  hvad gør du så med solcreme, når man ikke kan smøre noget på over eller under sin ageless creme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   hmm går med solhat. Jeg soler mig næsten aldrig i ansigtet og ellers må man jo bare lade være med at bruge solcreme, hvis det lige der er vigtigere at være tæskelækker hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den eneste rigtig måde at spise sin morgenmad på BASTA