Til lægen & gave til læserne

Spørgsmål & svar

Her spørgsmål og svar og lidt blandede billede fra året der er gået:)

Hej Sarah.

Jeg læser din blog hver dag, men jeg kunne godt tænke mig at vide hvad du synes om Nupo? Jeg vil nemlig gerne tabe mig nu her efter jul, og jeg har set reklamer for det i TV, men virker det? Du ved nemlig meget om sundhed så jeg tænkte at du måske har prøvet det?
Hilsen Simone 🙂

Hej Simone

Nej jeg har aldrig prøvet det produkt. Jeg har hørt at det smager af h… til hehe men den bedste måde at styre vægten op til jul, er faktisk at tabe dig lidt før jul og så have mindst 2 kulhydrat frie dage om ugen igennem hulen, så tager du ikke så meget på.

Spørgsmål & svar

Kære Sarah Louise.

Super fed blok, du er virkelig en smuk kvinde med sans for stil. Synes også dine slanketips og opskrifter er meget motiverende,
da jeg selv er en ædedolk og heldigvis kun trænger til at tabe 1-2 kg.

Jeg skriver, da jeg er ret vild med din hårfarve, og ville derfor høre om du farver det selv eller hvilken frisør du bruger?

Glæder mig til at høre fra dig og på forhånd tak 🙂

Mange hilsner
Marie

Hej Marie

Jeg farver selv mit hår, Se dette link, hvordan jeg gør: http://sarahlouise.dk/2011/11/sa-skal-der-farves-har/

 

Hej sarah, følger din blog så tit jeg kan, og synes du er en rigtig rigtig flot karriere kvinde, hvilket jeg selv ønsker at blive.

Men jeg går meget op i mode osv. og tænker lidt på at prøve model livet, men jeg er kun 164 cm og vejer 49,5 kilo.- er det et problem?
-Jeg er en gang blevet set af en modelsomething (finder)…- Det eneste problem var mit brystparti, som ikke var stort nok? – Jeg er næsten 17 år og er i gang med en Handelseksamen, efter vil jeg gerne ud og se københavn og andre større byer i verden, hvilket kunne være fedt at se, blandet ind i et liv med mode og modeljobs.

-Men hvordan kan jeg blive model og er det et realistisk mål?
Min fremtidsplan er at blive en succesfuld selvstændig karrierekvinde, tænker lidt på at tage en designuddannelse i København.

Knus Frederikke=

Hey Frederikke

Mange tak for de rosende ord:)

Mht. din fremtid som model, er det jo altid svært at bedømme, når jeg ikke har set dig. Dine mål er imod dig. Man skal helst være oppe omkring 171 cm og helst højere. At være model, er ikke altid en dans på roser. Design uddannelsen lyder super fedt. Hvis det er det du ønsker, så gå efter det.

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Hej Sarah,
jeg er en pige på 15, der har lavet min egen side på
blogspot.com, fordi jeg gerne ville begynde at skrive blogs..
– fordi jeg synes det er sjovt og spændende.. Nu er
jeg jo ikke kendt på nogen som helst måde…
Men jeg ville høre, om du evt. kunne have en idé / tips
– et eller andet – til hvordan jeg får flere læsere?
Jeg har oprettet en side på Facebook også..
Håber du har nogle idéer.

Jeg elsker dig blog!

Hilsen Simone 🙂

Hej Simon

For at få sig en vel læst blog, skal du først og fremmest have en masse tålmodighed. Det tager mindst et år, at få en fast læse kreds. Derefter kræver det, at du opdaterer din blog, hver dag med interessant indhold. Folk elsker at læse om ting, de kan forholde sig til. Mad, mode og gode ideer, kan folk godt lide at læse om:)

Held og lykke med din blog:)

 

Hvor er det fedeste sted i verden, du har besøgt??
Kram sascha

Hej Sascha

Jeg har besøgt mange smukke steder, men Nicaragua, Thailand og Miami har været 3 super fede steder 🙂

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Hej Sarah 🙂

Først vil jeg lige sige at jeg elsker at læse din blog og at den nye er blevet rigtig god.. 😉Nu til mit spørgmål:

Det er et privat spørgsmål og du skal ikke svare på det hvis du ikke har lyst 😉 Men jeg ville høre hvad du fjerner hår under armene med? Jeg barbere mig, men det er umuligt for mig at få alt væk,

man kan stadig se små sorte prikker og det er ikke kønt!! Har du en anbefaling af noget?

Sommer hilsen

Milla 🙂

Hej Milla

Ja jeg barberer mig, men jeg har ikke særlig kraftig hårvækst, så jeg har ikke de prikker du taler om. Jeg har en veninde fra Iran, som har samme problem, hun er begyndt at vokse sig under armene og det skulle være super godt ( men smertefuldt) hehe

Kære Sarah Louise

Følger med på din blog hver dag, er vild med den.
Mit spærgsmål lyder på, hvordan holder du din vægt? Hvor meget træner du om ugen og hvad træner du?
Kan også se på din blog, der også ryger noget snask ned, men du har altid den samme figur?

Hey

Jeg træner mindst 2 gange om ugen. Jeg crosstrainer ca. 30 min. og så træner jeg mave og lidt forskellige gulv øvelser. Men jeg er ikke genetisk anlagt til at være tyk. Alle kvinderne i  min familie er ret slanke og det bærer størstedelen af grunden til, at jeg holder min figur godt:) derud over, er jeg ikke så vild med søde sager, så spiser ikke så  meget søde af kager, slik m.m.

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Hvilken svagheder har du,når det kommer til mad?

Jeg har en stærk svaghed for pasta og ost….jeg MÅ have det mindst en gang om ugen hehe

 

Hej Sarah Louise

Hvornår vil du gerne have børn? 

Hej

Uha det ved jeg ikke. Jeg har ikke lige planlagt noget. Det kommer, når det kommer:)

 

Hejsa Sarah.

Her kommer lige nogle spørgsmål som ikke lige har med dagens billede at gøre.
Men jeg har sådan tænkt over hvordan du fik startet dit eget model bureau? Har du nogen bestemt uddannelse?
Jeg står selv og skal vælge om jeg vil tage i mod en elevplads jeg har fået tilbudt af mit arbejde eller om jeg skal læse på uni og hold da op det er ikke nemt.. Men målet er at få mit eget en dag. Butik, diskotek, osv osv.

Så tænkte om du havde noget erfaring, råd osv du kunne dele? Bare din egen historie? Og om du tjener ok ? uden at komme med tal self.

Hm, håber ikke det er for meget at spørge om

Nyder at følge din blog ? du er inspirerende!

god dag ? D.

Hejsa

Jeg startede Dream models lidt for sjov, da der var en efterspørgsel på modeller. Mht. uddannelse, så har jeg gået på HH, men jeg droppede ud, for at åbne min første forretning, nemlig en tøj forretning. Jeg har altid været selvstændig og jeg tror bare det ligger til nogle mennesker, at være selvstændig. det vigtigste er, at man følger sit hjerte.

Mit råd ville være, at bruge din fornuft og vær tålmodig. Det tager lang tid og det er f…. hårdt, at være selvstændig. De første mange år, havde jeg arbejde ved siden af, indtil min forretning kunne tåle, jeg trak løn ud.

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

19 kommentarer

 • Emma

  Hej Sarah 🙂 super fed blog, læser den så tit som muligt..
  Jeg vil gerne tabe mig cirka fem kilo. Har du et godt råd mht. den nemmeste måde at gøre det på?? (Mad, sport, vitaminer osv…)

  KH. Emma 🙂
  P.s. hvor er du smuk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Emma

   Du kan læse under kategorien slanketips, der kan du finde forskellige måder, jeg selv holder styr på vægten:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hey Sarah Louise
  Her er et spørgsmål,
  Jeg vil rigtig gerne være model, og har jeg prøvet et par fotoshoots siden jeg var 14. Men jeg er 1.68 høj, og der står ved alle model beureuer på nettet at man mindst skal være 1.73 ca. og derfor har jeg ikke ansøgt. Kan jeg gøre det alligevel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ja der kan jo ikke ske andet end at du får et nej:) Det kan jo være dit look er så cool, at det opvejer den manglende højde…desuden, så vokser du meget mere, når du kun er 14 nu:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Sarah,

  Nu vi er ved spørgsmål og svar har jeg et spørgsmål jeg gerne vil spørge dig om.. Du har uploadet et link til hvordan du farver dit hår, men jeg vil gerne vide hvad du gjorde da du gik fra sorthåret til din nuværende hårfarve? Farvede du det selv, lavede du striber, gik du til frisøren? Jeg er nemlig selv meget mørkhåret (farvet) og vil gerne have noget i stil med din hårfarve… På forhånd tak 🙂

  Med venlig hilsen Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg brugte en frisør til at at langsomt at få lavet lyse striber..det tog ca. 6 uger, så kunne jeg farve det i denne farve:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  @Rebecca, prøv at finde en indisk opskrift på karry-linse suppe. Eller nogle pakistanske/indiske retter med linser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sens

  Har du været i Nicaragua?
  I hvilken forbindelse og hvor, hvis man må spørge? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor fik du penge til at starte din egen forretning fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Sarah 🙂

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at se et billede af dig, før og efter du fik lavet bryster – selvfølgelig med tøj på. Jeg er ret nysgerrig, da jeg selv overvejer det og har svært ved at vurdere hvor store de skal være.

  Tak for en super blog 🙂

  Kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Sarah 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at stille dig et par spørgsmål 😀

  1) Er der nogle ting i livet, som du fortryder at have gjort eller ikke har gjort?
  2)Vil du gerne giftes en gang i fremtiden? (Her tænker jeg på din kæreste. I begge passer ufattelig godt sammen :))
  Hvad er du bange for og hvad elsker du i livet?

  Kram Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • milmic

  PS. Tak for en fantastisk god blog og fordi du, Sarah louise, er så frisk og dejlig en pige. Du virker oprigtig og meget positiv, og det smitter af på mig som læser. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er du dog virkelig smuk når du smiler!! wooow.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Hej Sarah Louise.. Nu vi lige er i gang med alle de spørgsmål, så har jeg et. Du går i meget høje sko og gør det også i din hverdag, hvor høj er du egentlig?
  Jeg er selv omkring 172 og jeg går ikke så tit i høje sko, har mange lave veninder og jeg bliver simpelthen et bjerg uden lige, hvis jeg kommer i høje sko og de i flade.. Har du aldrig haft noget i mod det, eller har du bare kun høje veninder 🙂 Hehe..
  Fra Karin..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hehe jamen jeg synes det er flot ar være høj. Mange af mine veninder er også modeller og er ligeså høje som mig eller højere plus min kæreste er 196 høj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Ang. det første spørgsmål, så siger du man skal have 2 kulhydrat frie dage om ugen, hvad spiser du så der? For jeg kan ikke lige komme i tanke om noget uden kulhydrater, når det både gælder morgen, middag og aftensmad?
  Håber du vil hjælpe mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • milmic

   Rebecca, alt med bønner og linser. Kan du ikke spise det om morgenen, så er et par spejleæg med lidt spinat og kyllingepålæg rigtig godt. Det tager lidt tid at vænne sig til at spise proteiner om morgenen, men jeg spiser aldrig selv kulhydrater, og det er faktisk super let at undvære. Hvis du meget gerne vil have ris, så spis sorte ris, og elsker du pasta, så erstat det med røde linser. Det smager næsten af det samme. Og elsker du havregrød om morgenen, så erstat det med boghvedeflager og drys lidt kanel på. Tjek evt. Dukan Diet eller South Beach Diet
   Hvis I elsker bønner, så er her en fantastisk opskrift:
   Kidneybønner, hvidløg, chili, ingefær, koriander og løg blendes med lidt rapsolie og citronsaft. Det ligner babygrød, men er stærkt vanedannende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

   Pyhha er ikke så meget til Linser og Bønner..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til lægen & gave til læserne