Ubeslutsomhed & byggestress

Torske-dumme køb

jimage

Hvor skægt, jeg faldt over dette indlæg som er nøjagtig 3 år gammelt. Og så tænkte jeg over om jeg mon holdt mit løfte om at lade være med at bruge dumme penge på gylp og baby og jeg kan med stolthed sige at min selvrespekt er intakt og at Arthur fik lov at gylpe på helt almindelige hagesmækker hehe. Dengang skrev jeg følgende:

05/06/2016 Se lige hvad jeg fandt i gemmeren! Vores røv dyre GUCCI hagesmækker som jeg købte til Albert i tidernes morgen. Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er dummest… At købe noget så dyrt, hvor dens funktion er at gribe gylb og at den derfor skal vaskes oftest og derfor mister farve og bliver grim efter 2 vaske eller at vi kun brugte dem til festlige lejligheder- jaaaaa det skal da se godt ud, når han brækker sig JESUS CHRIST!!!! ?? det er sgu da for åndsvagt hahaha

Nu er den gået i arv til Arthur og skal bruges på helt normal vis. Jeg kan kun tænke på 1 ting dummere og det ville være GUCCI toiletpapir? Jeg købte så mange unødvendige ting til vores første barn…. DET sker ikke ved nr. 3!!!

 

7 kommentarer

 • Rosa

  Det er lidt i kategorien “kjoler str 50 til nyfødte piger” som også er totalt upraktisk og spild af penge… den har alle førstegangsmødre vel også hilst på 🤣🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, ja, jeg tror mange begår den samme “fejl” med det første barn.

  / Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning .dk
  -En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Der er da lige en som ligner sin storebror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Sara hvor er han bare lækker lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jaaaaaa en liste med Need to have og en med DONT go there ville være guld vær….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   hmm ok…den skal jeg lige tygge på…ved ikke om jeg har nok tips til at lave et indlæg om det hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Sarah! 🙂

  Hehe – den er da cute, men ja – en hagesmæk i hvid er måske ikke det smarteste. Hihi.

  Det kunne være super fedt hvis du lavede en liste med “nice to have” >< "Need to have" fra en mommy til tre, så man ikke selv laver mange dumme fejlkøb 🙂

  /Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ubeslutsomhed & byggestress