Billede fra Benedikte Utzon mode show

Har du nogle gode rejse tips?

Jeg rejser til Marbella på lørdag med M. Vi har ikke været der før, så hvis du har nogle gode rejse tips til steder man skal se, restauranter man skal spise på eller andre gode oplevelser, så skriv dem lige til mig i kommentar feltet.

Her er lidt billeder fra min rejse til Nicaragua 🙂 Her i min egen bikini fra min bikini kollektion

Har du nogle gode rejse tips?

Har du nogle gode rejse tips?

Har du nogle gode rejse tips?

Har du nogle gode rejse tips?

Har du nogle gode rejse tips?

Har du nogle gode rejse tips?

Har du nogle gode rejse tips?

Har du nogle gode rejse tips?

Har du nogle gode rejse tips?

Har du nogle gode rejse tips?

Har du nogle gode rejse tips?

16 kommentarer

 • Natasha

  Hej,

  Hvis du er nede ved havnen, kan det betale sig at bevæge sig ca 1km ind i byen. Bagved alle shoppinggaderne, er der en lille gammel landsby, som man kun ser, hvis man leder. Her er er smukke kringlede gader og intime restauranter. Den lokale tapas med kartofler er værd at prøve!
  Nu bor jeg selv i Spanien, og jeg kan varmt anbafale Ronda som en endagstur, hvis i skulle komme på den tanke. Den smukkeste by/kløfter, udsigt og meget mere.

  Nueva Kaskada i Marbella er en lækker restaurant.
  God tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi

  Hej Sarah.

  Suuuuuper fed blog – læser den næsten hver dag og den er altid spændende at komme ind på, fedt du opdaterer den så meget :-D.

  Kom hjem fra Fuengirola i lørdags, som ligger rimelig tæt på Marbella, har været der de sidste par år og det er rigtig lækkert! Har været i Marbella et par gange, en rigtig dejlig by!
  Som de fleste har forslået vil et besøg I Puerto Banus helt klart være godt! Også en tur på Gibraltar er en oplevelse, hvor man kan få lov til at fodre aberne, have dem på skulderen osv. rigtig sjovt at være så tæt på! :-D.

  Jeg synes personligt ikke selv der er så meget at se i Malaga, der er da nogle butikker osv. men synes ikke det er noget specielt og vil helt klart selv foretrække Puerto Banus – men husk butikker osv. har lukket om søndagen :-).
  Håber I får en rigtig god tur! ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Hejsa Sarah..

  Tak for en fed og spændende blog..

  Hvor kan man købe dine bikini kollektion henne? De er jo super fede de bikinier…

  Og den sorte bodystoking med blonde du har på, på det sidste billed, hvor har du købt den henne, den er såå flot?

  Knus Maj-Britt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg er lige ved at få styr på bikini delen her på hjemmesiden:) den blonde body er fra Ginatricot, men ved ikke om de har den længere:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrik Andersen (Aalborg

  Hej Sarah.

  Jeg har jo så boet i Spanien for noget tid siden, og du skal HELT KLART opleve Nikki beach (White party), Ocean Club (champagne fest) og Olivia Vlaere som er det vildeste diskotek. Der er også noget ved navn Dreamers, men, jeg vil nok ikke mene det er dig, og den tidligere omtalt Funky Buddha er faktisk rigtig godt også, men det er når det er slut i Puerto Banüs, du skal tage dertil, for der tager alle af sted. Så er der selvfølgelig de mange beach bare, som er sjove at gå på… Puerto Banüs er ligesom Jomfru Ane Gade, og den kender du jo godt. De lukker bare desværre tidligt (kl. 4 i hverdage og kl 5 i weekenderne. Hvis du gerne vil ud og se på Aber eller noget, så skal du køre til Gibraltar, som er lidt over en times kørsel fra Puerto Banüs. (Husk passet) 🙂 Hvad angår spisesteder, så er der mange steder, men jeg kan varmt anbefale et sted i Puerto Banüs, ved navn Los Banditos ellers er der en god italiensk ved navn Tony Dali, som er meget kendt for sin gode spise. Hvis du er til fisk, så skal du tage til Marbella Club og spørge efter deres fiskebuffet. Kæmpe buffet, til en overkommelig pris. Hvis du vil ligge på Stranden er Plaza Beach nok lige dig eller Puro beach, samt den berømt og først omtalte Nikki Beach. 🙂 Du må havde en god tur, frøken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   wow sikke gode råd..det må jeg lige tjekke ud:) takker

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulrik Andersen (Aalborg

   Det var så lidt.. 😉 God tur… Hilsen en gammel kending 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Hejsa igen,
  Et klart must ville være at tage til ‘brunch’ om søndagen ved Buddha Beach. Der er det lækreste mad fra 12 – 16 og man kan bare ligge ved poolen og chille, mens man spiser det!
  Mht. nattelivet så er et lille fif at gå på en af de lokale barer dernede hvor stemningen er god (Sinatra Bar, på hjørnet ved havnen er god). Omkring kl. 12-1 tiden kan man så bevæge sig hen mod enten Newscafe som er en bar/lounge/disco i 3 etager eller om i ‘smøgen’. Her findes alverdens barer, diskoteker og ‘gentlemens clubs’. Omkring kl. 3 begynder de rigtige diskoteker at åbne, her kan nævnes TIBU eller Funky Buddha.
  Det er faktisk muligt at få gratis entre eller ½ pris på de fleste steder, hvis man finder en af deres promotere ude på gaden. (Bare rolig i skal nok blive stoppet af mange, som vil gøre næsten alt for at få jer hen på deres club).
  En sidste ting som man også kan bruge sin aften på, er at shoppe. Butikkerne(De eksklusive:D&G, GUCCI, Fendi, Louis Vuitton osv. som ligger på ‘havnegaden’ lukker meget sent (først omkring 12-01 stykker).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  Hey Sarah!
  Jeg var selv i Sydspanien i sommerferien, hvor jeg tog turen til Gibraltar med min familie. Selvom det kan være et stykke at køre derned, synes jeg helt klart det er dét værd! Hvis udsigten er god, kan man se til Afrika, og så er der også aber på “klippen” 😀 Derudover er byen super hyggelig, både med shopping, caféer osv.
  Da Gibraltar jo er engelsk, er det også lidt spændende at komme væk fra det spanske og lige pludselig sidde i røde dobbeltdækkere, og møde folk der rent faktisk kan snakke engelsk 😀

  Håber du kan bruge rådet, men ellers rigtig god tur til dig og M;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det lyder som om, at det kunne være en god ide at leje en bil og køre lidt ud:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et absolut seværdighed er Skt Petersborg – smukkere by findes der nok ikke i verden. Hvilken stprslået arkitektur og historie 🙂

  Ellers en hel dag ved Versailles lidt udenfor Paris. Du vil kunne bruge flere timer der ude 🙂

  Ja – jeg er til historie de steder jeg besøger. Næste tur går til Peru i et par måneders tid, nu skal der bare lige spares sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Super rejse forslag!! men det er mere tips til hvad man skal foretage sig i Marbella, som jeg er på jagt efter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Damn – det er ikke sjovt at være blond og gammel som jeg *G*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arpita

  Hej Smukke Sarah..!

  Jeg har hørt lidt om Marabella, og dem der har snakket om det, har sagt mange gode ting om det. Kender det ikke selv, men det lyder spændende og kunne faktisk, godt en dag finde på at måske tag der til, og se det. 🙂

  Men hyggeligt at dig og M, skal på ferie, håber i for en daaaaarjlig ferie..!
  Fede billeder, du er smuuuuk!!
  Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yassin

  Marbella’s natteliv er for sygt 🙂 Puerto Banus er en kysthavn hvor den ene yacht er større end den anden, meget fine restauranter og dyre shoppebutiker som; Gucci, D&G, Louis Vuitton, Dior, chanel and you name it. Om natten fyrer diskotekerne og barene op. Et verdens kendt og meget luxuriøse diskotek ved navn Funky Buddha er værd at besøge.
  God tur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tag en tur til Málaga. Måske på søndag? Málaga møder FC Barcelona. Måske du kan få et glimt af Messi.
  God tur

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billede fra Benedikte Utzon mode show