Fed neglelak fra Deborah Lippmann!!

Nervøøøs!! skal møde sviger forældrene i aften…..

Jeps..så skete det. Det store spørgsmål, som kan få selv den stærkeste power woman til at ryste i sine stiletter!! ” skat…vil du ikke møde min forældre”  jeg havde jo mest af alt lyst til at svare, “nej helst ikke…nogensinde!!”  Jeg har altid haft det lidt dårligt med den slags, men det er fordi, man ved, man bliver bedømt i hoved og røv. Og tanken om, at hvad hvis nu, de ikke kan li mig, sidder og ulmer. I min nervøsitet og anstrengelse på, at være den perfekte sviger datter, vælter jeg altid et arvestykke, hoster maden ud over bordet eller kommer til at spørge ind til den gravide søster, som slet ikke er gravid, men bare tyk…..shit mand… Så er det i aften det sker! Kl. 20.00 skal vi være til middag hos M’s forældre. 2 sek..skal lige ud og brække mig…..

Så er jeg tilbage…og nej nervøsiteten er der stadig. Wish me luck!! 🙂

Nervøøøs!! skal møde sviger forældrene i aften.....

1 kommentar

 • Sophia

  Hej Sarah 🙂

  Hader også selv at møde sviger familien og synes altid det er svært at finde noget at tale med dem om. også finder jeg jo selvfølgelig en indisk kæreste med en mor som taler virkelig dårligt dansk så jeg fatter brik af hvad kvinden siger til mig , så det gør det bare dobbelt så svært at snakke sammen 😀
  Håber du tænker YES min svigerfamilie snakker dansk og håber du er blevet glad for dem 🙂

  fortsat god weekend 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fed neglelak fra Deborah Lippmann!!