Hunkemöller swimsuit modeshow

Gjorde noget klamt i nat :(

Kender i det…man er midt i en dejlig drøm, hvor alt bare er godt og fuglene synger og man har en skøn følelse i maven. I drømmen står jeg ved et bord fyldt med lækker mad, dessert og slik. Midt på bordet, står der en kæmpe skål m&m’s ( jeg havde netop diskuteret pris niveauet på m&ms med Michael dagen før, da jeg synes, at de er latterlig dyre) jeg tager to m&ms og putter dem i munden…jeg vågner så ved en bitter, underlig smag i munden og opdager at….JEG HAR TAGET MINE VOKS ØREPROPPER UD AF MINE ØREr OG IND I MUNDEN!!!!!!!!!!!!!!!  FØØØJ hvor klamt…jeg havde heldigvis ikke tygget i dem, men alligevel…det smagte godt nok ikke særlig godt. Jeg måtte op og børste tænder og sov uden ørepropper resten af natten.

Gad godt høre hvad en drømme tyder har, at sige om den drøm lol!!!! Enten…pas på med at gå sulten i seng eller at jeg ikke må have noget,der kan være i munden i nærheden af min seng hahaha

(billedet er af mig og mine to veninder fra weekenden)

6 kommentarer

 • Christina

  :-):-)
  Dejligt normalt… Ellller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hehe, det kender jeg godt.. Godt nok ikke samme drøm meennn, har også vågnet af at jeg har lagt og gumlet på mine ørepropper:( adddd det er ulækkert.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvorfor sover du med ørepropper? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Haha, ej undskyld. Det er altså sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja sjovt…ville bare ønske, at det var sket for en anden og JEG så kunne grine af ham/hende i stedet lol

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunkemöller swimsuit modeshow