Krokodille i maven OG på huden??

Hvad kan du bedst lide? Stem her!

Se billeder: Jeg klæder mig ret forskelligt. Indflydelse på min påklædning kommer fra humør, event, vejret og hvem man er sammen med…Her er mine 6 faves fra i sidste uge. Hvilket et kan du bedst lide??? Du kan stemme helt nederst 🙂

Jeg er nok selv mest vild med nr.2 og nr. 5

Hvad kan du bedst lide? Stem her!

Hvad kan du bedst lide? Stem her!

Hvad kan du bedst lide? Stem her!

[poll id=”8″]

3 kommentarer

 • Kristina

  du har helt ret .. jeg var ikk så vild med svaret xD men vold fede, det er de da ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  nr.2 og nr.4 er nok mine farvoritter .. #4 er så hverdagsagtigt – men stadig rockin, og nu vi er ved det: jeg er nødt til at vide, hvor og hvordan jeg kan få fingre i de fede støvletter du har på der!
  – Krissy

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Kristina

   Du kommer ikke til at kunne lide svaret. De er købt Marokko:) til kun 400 kr. støvler med lynlås som pynt…sååå fede. Køber næsten alle mine sko i udlandet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krokodille i maven OG på huden??