Se med kl. 19.00 på Kanal 5

Waky waky!!

Jeg har lige slået øjnene op, men er stadig vildt træt. Jeg kom sent i seng igår og Michael ligger stadigvæk syg, så jeg har leget sygeplejeske hele ugen…og nej ikke på den sjove måde, men på den “jeg henter din pencilin på posthuset”, “mangler du vand”, “jeg laver lige en kop the til dig”, “nå det kan du ikke spise? det er heelt ok skat, jeg laver bare noget andet aftensmad til dig og smider det her ud” og så skal der lige skiftes sengetøj, imens han er i bad, for det er drivvådt af feber sved…mmmmm….det var altså ikke lige sådan, jeg havde forestillet mig, vores første (lad os lege patient og sygeplejeske) skulle foregå lol

Han er heldigvis ved at få det lidt bedre den stakkel 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se med kl. 19.00 på Kanal 5