Dagens outfit

Gulerods mos

Mange har skrevet og spurgt ind til min gulerods mos, så nu får i min opskrift. I skal være opmærksomme på, at i bliver med statsgaranti afhængige!! heheehe

Gulerodsmos til 2 personer

Gulerods mos

Ingredienser:

I gryden:
6 store guleroder
1 stort løg
1 porrer
1 laurbær blad
en halv citron (saften)
1 bouillon terning
3 fed hvidløg

Blandes i i blenderen:
Mælk
smør ( kan ikke lige huske hvor meget det er, men ca. en tredjedel af pakken)

Du skærer gulerødder, løg, porrer i stykker, bare sådan ca. 4 cm. lange stykker. Læg det hele i en gryde og fyld vand. Pres citron saft i vandet og kom bouillon og hvidløg i. Kog ca. en 30 min. Husk at salte vandet.

Hæl vandet fra og smid laurbær bladet ud. Det hele kommes i blenderen, hvorefter du tilsætter smøren og mælk. Mælken er på følingen, alt efter hvor blød du vil have din mos. Tilset evt. lidt pesto og marineret hvidløg i blenderen, hvis den skal smage af lidt mere. Chili er også ret godt. Smag dig frem:) Den kan serveres med både fisk og bøffer.

Held og lykke:)

3 kommentarer

 • En der kom forbi :)

  Ha kan pludselig ikke li dig mere 😉 er SÅ misundelig…. Jeg spiser ikke kød, overspiser altid og har altid været lidt tyk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Sarah Louise…
  Mener du virkelig 300 g smør til 2 personer, altså mere end en hel pakke! )-:
  Jeg følger din blog HVER dag og synes den er fantastisk, og jeg tænker tit på hvordan pokker du holder dig så slank og smuk. Så bl.a et billede på bloggen hvor du spiser McD og nu denne mos med meget smør… Træner du meget eller er du en af de heldige som bare kke tager på???
  Mange hilsner fra en trofast læser (-; Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   nej jeg mener ca. en 3 del af en pakke smør hehe….

   Jeg er helt sikkert en af de heldige. Jeg har altid været meget tynd. Jeg glemmer ofte at spise, fordi jeg har så travlt og så er jeg generelt ikke såå vild med søde sager. Jeg elsker kød og grønsager… hvis man bare har 2-4 kulhydrat frie dage om ugen og så 1 dag om ugen, hvor man kun spiser kød fra morgen til aften, så kan det ses på vægten. Og så overspiser jeg aldrig. Ja jeg spiste mac D, men jeg spiste kun en halv burger og en håndful pommefritter:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit