Gulerods mos

Webcam billeder

Se billeder:  Goooodmorgen. Så er det mandag igen. Jeg har helvedes travl dag. Jeg rejser til London imorgen på et model job, hygge og shopping med en masse andre modeller fra Dream models. Så jeg skal have en masse klar til i dag. Bl.a. møde med den nye direktør af Dream models og så skal jeg have pakket. Jeg skal være afsted indtil fredag og jeg blogger selvfølgelig hver dag imens jeg er afsted.:)

Nu skal jeg ud af dynerne og i tøjet!!

Webcam billeder

Webcam billeder

4 kommentarer

 • hej Sarah 🙂 Fed blog!

  De støvler du har på, på billedet aller øverst på din blog, hvor er de fra? har kigget efter nogle lignende i lang tid :p

  Venlig hilsen
  Jessica

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hey Jessica

   Der købt inde på strøget i en butik der hedder Jette Riis. De kostede under 400 kr:) men det var sidste år…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Du er så smuk! Hvilket Web cam bruger du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hejsa Dina

   Det er bare det, der sidder i computeren hehe 🙂 Og tak for de pæne ord:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerods mos