Min make up i dag

Min dag

Jeg vågnede kl. 08.00 ved at direktøren fra Dream models udskød vores møde kl. 09.00 til senere. Det passede mig egentlig ok, da jeg har en lang dag. Jeg tænde for computeren kl. 10.00 og der tikkede alle mailsene ind. Vi skal have fundet/valgt en ny praktikant i løbet af i dag og de næste 6 hverdage. Derud over skal jeg op til møde med mit pr. bureau og så skal jeg lige en smut forbi posthuset med et par af mine sko, som jeg har solgt til en læser.

Kl. 18.00 kommer min it mand og Johanna forbi, og så skal der sættes nogle nye systemer op. jeg regner med at have fri kl. 20.00 og SÅÅÅÅ skal jeg slappe af!! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min make up i dag