Dagens outfit

Den vildeste oplevelse!!

Måske kan du huske, at jeg for et par dage siden, fortalte, at jeg lørdag skulle prøve noget vildt. Michael ville ikke sige hvad det var, bare at jeg skulle have bevægeligt tøj på. Vi kørte ca. en times tid, før vi var der. Det første syn, der mødte mig, gjorde mig bare endnu mere forvirret….det var først, da jeg kom inden for, at jeg kunne se, hvad det var vi skulle.

Kan du gætte, hvad jeg skulle ud fra dette billede?? 🙂

4 kommentarer

 • Hanne

  Du er bare supersej. Jeg er vild med, at du svarer Janni og Amalie ærligt, de bad selv om det, og de har fortjent det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi

  Sådan en hvor man bliver blæst op af luften og “flyver” :-D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  En lufttunnel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sally

  ud og flyve ?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit