Vind denne flotte bikini

Frooshi morgen

Jeg har møde ude på Østerbro i dag og et møde mere inde i byen lige efter. Jeg har drukket en smoothie af knust frugt og frugt juice her i sengen. Den kan jeg godt nøjes med indtil frokost, hvor jeg vil lave mig en omelet. Lige ud over smoothien, har jeg tænkte mig og kun spise proteiner hele dagen. Jeg har taget 3 kg. på, på 3 uger, så nu skal jeg lige smide lidt igen.

Jeg tænkte, at det kunne være lidt sjovt, at tabe mig de 3 kg sammen med jer af mine læsere, der også vil tabe 3 kg. Så kan i se min vægt hver dag og spise det samme som mig…og så har vi måske tabt os 3 kg. på 2 uger. Hvis der er nok, der er på, så gør jeg det:)

Frooshi morgen

15 kommentarer

 • Line

  Hej Sarah, super god blog 🙂 I følge dieten er det da meningen man ikke må få frugt og juice, hvorfor så denne morgenmad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det var før jeg besluttede mig at starte kuren:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har faktisk i weekenden, undersøgt en del omkring Dukan Diet, og har i mandags, købt ind til “Angrebsfasen”, så jeg er helt klart med fra idag af! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   fedt Pernille

   Så bliver det jo ikke noget problem at følge med mig på min kur:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DC

  Hej Sarah 🙂

  Jeg kan varmt anbefale paleo diæten, hvor man primært skal gå efter kød og grønt. Holde sig fra brød, ris, pasta og kartofler. Ingen forberedte eller behandlede madvarer såsom færdigretter osv.

  Held og lykke med kuren.

  Ps. Æg er ikke ren protein, det er kun æggehviden der er det. Det må man spise ubegrænset af, hvorimod blommen forøger kolesteroltallet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej DC

   Jeg er ikke helt enig med det med ægget. Der er den hysteri omkring blommen, men sålænge man ikke er overvægtig, skal man ikke “frygte blommen”

   Hvis min kur ikke virker, så prøver jeg din. Men min er altid 100 procent effektiv, hvis den overholdes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Sikke en go ide! De fleste slanke/sundhedsblogs og medier fokuserer altid på de overvægtige og aldrig på de der pisse trælse 2-3 kg man ikke kan komme af med!

  jeg er lidt nysgerrig når du siger “kun protein”, mener du så også at du udelukker frugt og grønt? Eller bare at du udelukker alt stivelse i retning af brød, musli, pasta osv?
  Jeg har selv gode erfaringer (dvs de perioder jeg spiser sundt og ikke har de dumme 2 kg på maven 😉 ) med at spise en skål skyr til morgenmad toppet med frugt og nødder, derefter salat med grove grøntsager og kidneybønner + lidt hytteost i stedet for dressing og så whatever til aftensmad, hvor jeg bare sørger for at tallerkenen er halvt fyldt med grønt og kun lidt med kød/stivelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ingen frugt eller grønt. De første 3 dage, skal kroppen have et såkaldt protein chok….så det er KUN PROTEIN. derefter kan man supplerer med grønt. Men frugt er fy fy 🙂

   Men pointen med dette er, at man skal spise det samme som mig og dermed tabe det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  hej Sarah 🙂
  jeg er med på den, kæmper selv med at tabe mig ca 5 kg inden 1 December da jeg også selv er lidt model og gerne vil mere ind i branchen er man jo nød til det (-:
  men hvad er din vægt ca. på, og hvor høj er du, så jeg har noget at Samligne med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Sarah:)

  Er det The Dukan Diet du tænker at gå efter?
  🙂
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Pernille

   Ja det er det….men en smule modificeret, så den ikke er al for hård hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niiice… Jeg følger med 🙂 Men må jeg spørge hvad du så vejer nu? Og hvad du vil have som slutvægt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg er også med 🙂 Kæmper selv i perioder, så er altid interesseret i at følge andre og se hvad de indtager m.v.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg er umiddelbart normalt vægtig ifølge de kloge, men det er jeg også selvom jeg taber mig 2 kg. 🙂 I min branche, skal jeg jo bare tænke over at holde den samme vægt, så det ikke løberløbsk efter lidt for meget hygge med kæresten i en måned. Hvis man er sporstuddøver på konkurrence plan, så skal man også træne mere end normale mennesker:)Så tøser (og drenge) så taber vi os sgu lige to kg.

   Kost mellem kl. 08.00 og 15.00

   Jeg går i køkkenet nu og spiser en noget kød og low fat hytteost. Hvis du spiser det samme som mig, så må du spise, alt det af det, du vil….men det hedder KUN proteiner, de næste 3 dage. Jeg er spændt på, om vi kan holde den:) til fokost, laver jeg en omelet ( æg er jo ren protein) godt med krydderi, så den smager af noget og evt. kyllinge tern i.

   Kom endelig med spænende protein mads forslag:) Man kan også lave protein pandekager, som du kan se opskriften på, under opskrifter:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er frisk 😀 Ville være fedt hvis du delte dit vægttab, og hvad du spiser osv 🙂 Selvom jeg dog ikke syntes du har brug for at tabe dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind denne flotte bikini