Frooshi morgen

Min vægt i morges

( hvis du undrer dig over det lyserøde overstregning, så er det fordi min neglelak trænger til en kærlig hånd, tænkte jeg ville skåne jer for synet lol)

Nu er jeg begyndt på min kur og jeg har en lille håndfuld læsere, der er hoppet med i båden. Dvs. læserne må kun spise det samme som mig. Det kræver jo nok lidt forberedelse, så her er min madplan for i dag.

Jeg har lige spist low fat hytteost og en ordentlig skive coullotte steg, hvor jeg skar fedtet væk. Det gode ved denne kur er, at du ikke behøver at sulte, for du må spise ligeså meget du vil, sålænge det er proteiner. Lidt mælkeprodukter med low fat er dog ok, som hytteost eller græsk yougurt. Men princippet i denne kur er, at du bare skal gøre det samme som mig.

Min vægt i morges

Jeg har møde kl. 14.00 og jeg skal lige have lidt i maven inden da, så jeg ikke bliver sulten derude og og voldtager en Mac D på vejen. Så inden kl. 13.30 har jeg tænkte mig at lave scrambled eggs af 2 æg og spise noget parma skinke til og et glas cola zero. Alle light drikkevare er tilladt:)

 

14 kommentarer

 • Line

  Synes det er morsomt at læse dette indlæg nu og se de kommentarer der blev skrevet dengang. Hvis du havde postet et indlæg nu, hvor du skrev, at du ville veje 58 kg så var ALLE gået total bananas! 😀 Det er vildt som sundhedskulturen har ændret sig på få år!!
  Ps. Ved ikke om der overhovedet er nogen der ser det her, men kunne ikke lade være med at kommentere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne hansen

  ok tak
  det kan godt være det er mig der er lidt dum:-( sorry:-)
  Har ledt rundt og også kigget under slanketips,men synes ik jeg kan finde ret meget
  spiser du kun morgenmad+middagsmad+aftensmad??
  må man ik spise nogen mellemmåltider?
  og man må godt krydre sit mad med evt.peber og andre krydderier ?bare ikke salt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Lidt salt og ellers alle de kryderier du vil. Du må spise lige så ofte du vil, sålænge det er ren protein. Siden onsdag Har jeg været igang. Så næsten alle indlæg siden onsdag morgen handler om kuren:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne hansen

  Hejsa

  Tak for svar>:-)
  Kan ik se hvor det starter henne kuren?
  Har bare slet ingen ideer til hvad man kan tage spise:-(

  Kh.Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ok..gå ind i kategorien slanke tips:) kan ikke gentage alt i kommentar feltet. Du må lige lede lidt rundt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne hansen

  Hejsa:-)

  Hvor er det godt:-)Jeg skal også tabe mig,og kunne godt være lidt fristet af og hoppe med her:-)Men er heeeelt blank:-(Kunne du fortælle lidt om,hvad man skal spise de første 3 dage?Til morgenmad,middagsmad og aftensmad?Og må man tage nogen mellemmåltider og hvad?

  Pøj pøj med kuren:-)

  KH,Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Du må kun spise proteiner. Gå tilbage til indlægget hvor kuren starter:) så kan du læse alt frem til i dag og få mad forslag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Juhl

  Hej Sarah 🙂

  Min mor har lige gennemført en proteinkur og har tabt sig 10 kilo, det har været en sej kamp, så al held og lykke!! du er for sej!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hey Sarah!

  Jeg elsker at lave tun-deller! De tager ingen tid at lave og så smager de rigtig godt – og er fyldt med protein 🙂

  Det du skal bruge er:
  1 dåse tun
  1 æg
  En smule havregryn eller mel (men bliver bedst med havregryn)
  Lidt salt og peber

  Det hele blandes, og massen formes til deller 🙂 de kan steges i en smule olivenolie.

  Ha’ en go’ dag ! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja det lyder lækkert, men der er havregryn i og det er en no no de her første 3 dage:) men de er gode, når man er kommet over den første fase, hvor man giver kroppen et protein chok:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Puhaa… det der bliver rigtig svært ved at følge din kur er at jeg er kontormus. Dvs jeg spiser dels det meste af mit daglige indtag ml kl 6.30 og 14.30 og samtidig er det hulens svært at holde sig fra slik (bolcher er min største fjende) når man sidder stille hele dagen og er så travlt optaget at man ikke har tid til at lytte til kroppen.

  Men maden ser lækker ud! Bliver svært at holde sig fra kulhydraterne. Har du nogle erfaringer med drikken (mælk/yoghurt ting) Protin man kan købe?

  Nogle gode råd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja kulhydrater er rigtig slemme….selv når min kur med 3 dages protein only, derefter 3 dage med protein og grønsager og så må jeg kun spiser lidt kulhydrater igen, men kun grovbrød og helst kun i starten af dagen.

   Forslag er, at du tager mad med hjemme fra. Gå ud og køb ind, så du kan tage kød og æg med som mad pakke. Hytteost er også ok (low fat) og så lidt skummetmælk. Eller alle light drikke produkter, som cola zero, redbull light osv. må du gerne drikke. Og uanset hvad, er det altid godt at spise vitamin piller. Men se med her på min side, så ser du forslag til hvad man kan spise hver dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarahlouise

  Tak:) ja nu skal jeg fanme ned på de 58 kg…..det er de sværeste:) og det er også super motiverende for mig, at jeg har en flok med på samme vogn…så er der også noget at leve op til:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • milmic

  Jeg er game! Super fedt, at du deler dette med os 🙂 Og tak for en rigtig god blog, den er mit blog-medicin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frooshi morgen