Dagens outfit

Sulten igen

Jeg blev lige sulten igen og er det faktisk stadigvæk. Jeg spise lidt kalkun pølse og hytteost, men tror også lige jeg laver de kylling frikadeller nu (se forrige indlæg). Jeg skal til fest kl. 19.00, så jeg skal også have en tidlig aftensmad. Så jeg spiser frikadellerne om lidt og så igen kl. 17.30.

Jeg kan mærke nu, at min krop begynder at crave efter kulhydrater. Jeg føler mig lidt træt og lysten til andet end kød har meldt sig på banen. Men jeg har kun i dag og i morgen igen, så jeg falder IKKE i.

5 kommentarer

 • maya

  Hej Sarah. Ved ikke om det her er vildt upassende. Følger din blog hver dag og jeg synes det er spændende at følge dit liv. Men mit liv er lige gået i stå. Min kæreste som har boet hos mig i et år vælger at flytte fra mig. Vi har kendt hinanden siden jeg var 17 år og jeg bliver snart 22 år. Og vi har været kærester i sammenlagt 3,5 år. Han er min første kæreste og kærlighed. Jeg er helt vildt forvirret lige nu, fordi han har ikke meldt klart ud om han vil slå op. Plus han svare mig ikke når jeg vil i kontakt med ham. Det er bare en rigtig svær situation, fordi jeg ved ikke hvem jeg er uden ham. Hele min identitet har bare været (vi) og nu er det bare (mig). Vi var fra hinanden i et halvt år, men jeg vidste inderst inde at vi ville finde sammen igen. Og jeg ved at hvis jeg mister ham nu er det for altid. Det gør bare rigtigt ondt det her. Kan slet ikke sætte ord på det. Har grædt og grædt.

  Ved godt du er en travl kvinde. Men du har selv stået i sådan en situation da du gik fra din forlovede. Håber du måske kan komme med nogle vise ord for er helt fortabt lige nu. !
  Håber inderligt du læser dette. Hilsen maya

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Maya

   Jeg synes kodeordet her er selvstændighed. Du er ikke særlig gammel, så der skal nok komme massere af knust hjerte endnu, inden du møder den rigtige. Du skal fokuserer på, at livet går videre og så er det heller ikke godt, at hele din identitet er bygget på jer sammen. Du skal finde dig selv og finde ud af, hvordan du kan blive lykkelig uden en mand. Når du har fundet den ro, så er man også meget mere attraktiv.

   Jeg var meget ked af det, da jeg indså, at løbet var kørt for mit forhold til min ex. forlovet. Jeg kunne godt være blevet i forholdet, men så havde jeg ikke været tro imod mig selv. Du skal kende dit eget værd og vi har alle ret til at have en der elsker og respekterer os. Og hvis din kæreste vil gå fra dig, skal du lade ham gå. For så er han ikke god nok til dig. Du møder en, de giver dig det, du har behov for senere ude i fremtiden.

   Uanset hvad, så husk på, at alle tab, gør dig stærkere og for at vi kan udvikle os som mennesker, så må man ud i nogle smertefulde situationer. Jeg tror, at efter jeg mistede min elskede mormor, så er der ikke rigtig noget, der kan røre mig. At miste en man elsker, er den største smerte, et menneske kan opleve. Istedet for at sørge over, at du er blevet single, så vær glad for, at i begge er i live og har godt helbred. Elsk og brug din familie og venner til at komme videre og glæd dig til at mød en, der kan gøre dig lykkelig igen:) Et knust hjerte er ikke verdens undergang. Som alt andet, så heler tiden alle sår:)

   Det er vigtigt, at du accepterer, at det gør ondt og at der går lidt tid, inden du er over din ex, men så forestil dig, hvor dejligt du får det efter. Når det endelig er slut, så sletter du hans nummer og fjerne alle billeder. Ta på ferie med nogle gode veninder eller få dig nogle nye interesser…så fjerner du fokus og inden du ved af det, så møder du en ny dejlig mand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Har du fundet en vinder i konkurrencen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   jeps alle 3 er fundet, men jeg når ikke at smide det på i dag, så man får besked i morgen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

   Dvs. at vinderne også først får besked i morgen?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit