Dagens Outfit

Her & Nu bukker sig i sandet

Jeg ved ikke om i kan huske, at jeg lavede lidt larm omkring et billede, Her&Nu bragte på deres hjemmeside. De påstod at det var Jessica Simpson og hendes mand på billedet, men det var jeg overbevist om, at det var det ikke. Jeg prøvede at at forklare dem, at det var det ikke, men de ville ikke rykke sig.

Så tog fanen i mig. Jeg er, som en kamp maskine, hvis jeg ved at jeg har ret. Jeg helmer ikke, før min modstander kapitulerer og jeg får ret. Så jeg i gang med det helt store spion arbejde og fik til sidst fat i de rigtige menneske i London. De svarede pænt tilbage, at jeg havde ret og at billedet nu var slettet fra deres database. Denne mail sendte jeg videre til Her&Nu og skrev at de skyldte en pakke flødeboller. Her& Nu gav god og humoristisk svar på tiltale og sendte mig dette brev og en pakke (virkelig lækre) guld karameller…. Hehe…iiihhh det føles bare så fanens godt, at få ret over et helt blad fyldt med journalister, som hårdnakket påstod, at jeg tog fejl:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Outfit