Fra imorges

Gå glad i bad :)

Der er ikke noget bedre end at starte dagen med et dejligt bad. Jeg har først et møde kl. 14.00 med et stort reklame bureau. Derefter har jeg fri. I aften er en speciel aften, for jeg har nemlig date aften med min kæreste. Dvs. han har inviteret mig ud og spise og så skal vi på cocktail bar. Det er vigtigt, at lave den slags aftener for hinanden, det holder gløden ved lige. Og så giver det os piger, en god grund til at dulle os lidt op;)

For at blive klar og lækker, så har jeg vasket mit hår i Aussi produkter, smurt mig ind i en velduftende body lotion, jeg købte i Portugal og givet mig selv en body scrub med min Mint scrub, du kan læse om den her: https://sarahlouise.dk/2011/09/en-god-start/

Læg mærke til Oliver på gulvet…han følger efter mig overalt om morgenen hehe

Gå glad i bad :)

9 kommentarer

 • Tina

  Dejligt for dig at du har fundet en sød kæreste..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Men er der ikke både gæsteliste på zen og simmons? Eller er det til at komme ind på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jo men som pige, kan man som regel godt komme ind, hvis man ringer i forvejen derind eller kommer tidligt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Sarah, Elsker din blog og jeg læser den hver dag! en anden ting på din blog jeg elsker er din kæreste, han har så god stil.. Overrasker dig, Hermes bælter, gaver, rejser og date night.. Hvor har du mødt ham? Er han rig? Tjener han mange penge?Hvor skal i hen og spise idag? sådan en vil jeg også ha.. hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   hahaha ååh Pernille..jeg triller rundt af grin. Hvor er du skæg. Jeg kan godt se, at det hele bare kører for ham, men vi har da også haft vores skænderier…eller dvs. 1 skænderi.

   Jeg har mødt ham igennem et fælles vennepar. Jeg plejer ellers altid at møde fyre, når jeg går i byen, men det er altid endt dårligt. Så dette er en ganske ny måde, at jeg har mødt en på. Økonomi er generelt ikke noget, jeg bryder mig om, at tale om. Hverken min eller dem omkring mig:)

   Hvor vi skal hen i aften, fortæller jeg om i morgen, så har jeg måske også lidt billeder fra aftenen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kan du anbefale nogle fancy cocktail barer og clubber i kbh? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Louise

   Den cocktailbar der hedder Rubys er virkelig god. Deres drinks er fantastiske og stedet er fyldt med varme og god energi. Af klubber vil jeg anbefale Simons eller ZEN…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Sarah, dette sprøgsmål har absolut intet med indlægget at gøre, jeg kom bare til at tænke på om du har noget kendskab til gode selvbrunere,som ikke gør dig orange?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra imorges