Nyt i garderoben

Min dag i dag

Jeg har kun 2 timers arbejde i dag, som kan klares fra hjemme computeren og ellers har jeg fri. I aften skal min kæreste og jeg mødes med et fælles venne par til drinks og så skal vi ind på Zen som holder Celebration og Möet. Vi har bestilt bord og det skal blive en rigtig god fest.

Men indtil da, så skal jeg hygge herhjemme. Jeg skal lave et indlæg, der handler om forslag til hvad i piger kan tage på til WHITE sensation festen. Så skal der bades, skrubbes, laves negle og vælges outfit for i aften. En af mine modeller fra Dream Models kommer lige hurtigt forbi, for at hente nogle ekstra White sensation billetter, jeg havde til at ligge. Jeg skal også lige ned til slagteren og hente nogle gode bøffer, så jeg kan lave en lækker middag til mig Michael inden vi skal ud:) Jeg er blevet en rigtig “hause-frau” efter han er flyttet ind og jeg befinder mig faktisk ganske godt i rollen. Det er dejligt at bo sammen:)

7 kommentarer

 • Dejilgt at du befinder dig godt som “hausfrau”. Godt at høre fra en som dig at du synes at det er hyggeligt. Har fundet ud af at det er mega tabu i DK, at hygge sig med at passe hjem og hygge om mand/familie og have det godt med det. Jeg er det også for tiden. Bevares, jeg har et lille studie og en masse kreativt at lave, men jeg er hausfrau og manden arbejder og tjener pengene. Vi bor i udlandet, så det kan ikke rigtigt være anderledes. Men lidt hyggeligt er da.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg er dog kun hausefrau et par timer om ugen, da jeg jo ejer 3 virksomheder…men jeg elsker at pusle om min kæreste og mit hjem….det er sgu vores ret som kvinde 😉 ved ikke om jeg nogensinde ville blive det på heltid, jeg tror jeg Har for meget krudt røven he he

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Hej Sarah. Hvordan har du lavet din øjenmakeup? hvad bruger du…

  Hvad er din naturlige hårfarve, og hvor gammel var du da du fik det farvet?

  Håber du svare ! Fortsæt god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Make up er lavet af en make up artist på dette billede. Min naturlige hår farve er kedelig brunt. Har haft mange forskellige farver. Startede med at farve d, da jeg var 15 år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvilken slags foundasion/pudder har du på, på det billed ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har du extensions i på billedet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt i garderoben