Party pic

Projekt trænings rum

Godmorgen:) jeg er ikke helt kommet ud morgentøjet og glæder mig til den forestående weekend, for vi har nemlig et projekt, der skal udføres. Vi skal lave en af vores rum i lejligheden om til et fitness/trænings rum. I dag skal vi så ud og hente spejle, som skal hænge på hele den ene væg, derefter skal vi hente et fladskærm, som så skal hænge i midten af væggen. Jeg vil super gerne have en crosstrainer og en cykel eller stepmaskine. Michael vil gerne have en trænings bænk. Så denne weekend finder vi ud af, hvilken shop vi skal hente vores maskiner i.

Jeg glæder mig virkelig til at rummet er færdigt, så jeg kan få trænet mine slappe behind lol og så kan jeg jo også lave lidt trænings videoer til jer tøser;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party pic