Dagens outfit

Shit….DET vidste jeg ikke

Så blev det endelig søndag. Jeg har “heldigvis” lidt ondt i maven, så jeg kan ikke være med til at bygge så meget om i trænings rummet. Så jeg slukkede det “forbandede” tv og kastede mig over den bog, jeg tidligere har nævnt 100 Grønne løsninger. Jeg har lige læst et kapitel, der hedder, Solen fra sandet – På 6 timer modtager en ørken mere energi en hvad jordens befolkning bruger på 1 år…….SAY WHAAAAAAT!!! jeg sad med kæben nede på mine knæ. Så her midt i økonomi og miljø krise, så er der alligevel så mange muligheder for, hvordan vi kan gøre det hele bedre for fremtidens jordboer. Eks. er der også opskriften på, hvordan vi kan spare vand ved at eks. at bruge det vand vi bruger i håndvasken, som bliver renset og så brugt til toillettet også. JEG ELSKER DENNE HER BOG.

Jeg troede egentlig, der var mere en pigeting, at gå op i den slags, med tanke på, at vi kvinder skulle have en større sympati flade end mænd, men min kæreste er altså også blevet helt bidt af bogen.

Shit....DET vidste jeg ikke

Nu overvejer jeg, at købe bogen til min familie og ansatte. Jeg gad virkelig godt, at vi alle sammen kunne tage hinanden i hånden og så få gjort noget ved snakken, men sandheden er, at det er regeringen, der skal lave nogle radikale ændringer, før der egentlig ville ske noget.

Hvis du selv vil have denne her lækre bog, så kan man vist nok få den i alle Bog&Ide ( der købte jeg min) og ellers kan man bestille den her: http://www.100solutions.com/shop/dk/

Shit....DET vidste jeg ikke

Shit....DET vidste jeg ikke

Shit....DET vidste jeg ikke

Shit....DET vidste jeg ikke

Shit....DET vidste jeg ikke

Shit....DET vidste jeg ikke

3 kommentarer

 • Sasha

  Tak for tippet Sarah, jeg har lige købt den til min far i fødselsdags gave og han er helt vild med den!

  Tak for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  Al forandring starter med én selv;-) Du skrev tidligere, at du var blevet bevidst om at slukke vandet ved tandbørstning:- D Alting tæller, gem vand fra skyllede grøntsager til at vande blomster med, fyld vaskemaskinen helt op, brug tøjet en ekstra gang inden det vaskes. Ta´cyklen. Jeg vil vædde på, at du kan google dig til alverdens økoløsninger som kan købes og installeres hvorved der kan spares vand og strøm… men måske det ku´ være en udfordring til dig her på bloggen – du når jo ud til rigtig mange her:-) Eller andre ku´komme med tips… Link til køb af bogen er noteret;-) Go bedring m maven. Tuttelut Lullu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hellos ballos

   Ja, giver Lullu ret 🙂 Vær den forandring du gerne vil se i verdenen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit