Dagens outfit

Travl aften – mobil upload

Min kæreste er netop kommet hjem…dvs. jeg fik en sms om, at nu holdt han nede på vejen og jeg skulle komme ned. Vi skal ud og handle ind til på lørdag. Vi holder en stor housewarming lørdag i anledningen af, at Michael og jeg er flyttet sammen weee:). Vi har bestilt mad ude fra, men jeg vil gerne lave lidt canapeer selv også. Der skal også lige købes et par klap stole og en masse drikke vare.

Når vi kommer hjem, så skal vi igang med at ordne trænings rummet. Både vores trænings bænk og cross trainer kommet i dag og skal samles…det er ikke så let, skal det liges siges:) Alt skal stå klar til lørdag, så de næste to aftener bliver lidt hårde:)

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit