Travl aften - mobil upload

Godmorgen

SÅÅÅÅ blev det endelig fredag. Vi gik helt smadret i seng igår aftes. Vi brugte hele aftenen på at samle vores træningsrum og vi er endnu ikke færdige!!! Min crosstrainer, samlede jeg helt selv og jeg er ret så stolt, for det var edermaneme ikke let. Men det var det værd, for i dag kan jeg starte min dag, med at fyrer op for musikken og lige crosstraine i 40 min. Derefter står den på arbejde indtil kl. 17.00. Dream models hjemmesiden skal laves om, så skal have møde med vores webmand og derud over, kan jeg se, at der allerede ligger 23 mails i min indbakke, som skal besvares.

Imorgen får vi fuld hus. Alle Michaels nære venner og et par stykker af mine kommer til fest. Jeg skal allerede igang med at lave noget af maden i dag og i morgen kommer der rengørings folk, lidt mad udefra, jeg skal have hentet lidt blomster og så skal vi ellers igang med forberedelserne

I kan forresten se billeder fra den røde løber til MTV festen på msn starlounge.

4 kommentarer

 • Kristina

  Hej Sarah og Patricia (undskyld hvis jeg blander mig)

  Men Sarah – jeg synes det er et godt svar du har givet, og jeg synes det er en positiv ting du trækker i dit armor. Uden at kende dig personligt, men at læse fra din blog og meninger, så er du en rigtig stærk person, og hvad der ikke har dræbt dig, har gjort dig stærkere. At du trækker i forsvaret og kæmper for din person og meninger, det er en ting jeg synes er ret fed, det er en god ting at kunne – måske du overdriver dit armor, det skal jeg ikke kunne udtale mig om, men de kampe jeg har været vidne til, har jeg nok selv villet reagere på samme måde. Thumps up

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • patricia

  Hej saraj, har lagt mærke til at du aldrig har øreringe på. Har du ikke huller i ørene?
  Og hvad kan du rigtig godt lide ved dit udseende, og personlighed?
  Hilsen patricia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Patricia

   ja det er rigtigt….jeg synes for det første, at øreringe er irriterende at have på hehe med derud over, har jeg store øreflipper og den vil jeg helst ikke drage unyttig opmærksomhed over på lol 😉

   hmm….hvad kan jeg godt lide ved mit udseende og personlighed…. Jeg er med alderen blevet mere tilfreds med mit udseende, men det er jo nok fordi, at de ting jeg var utilfreds med, lavede jeg om. Eks. fik jeg rettet mine tænder og fik lavet mine bryster større. Jeg synes helt klar at mine øjne er min force.

   Mht. personlighed, så er jeg glad for, at jeg altid har været stærk nok til at klare de udfordringer, der er blevet lagt på min vej. Jeg er glad for, at på trods af, at de fleste siger “du kan ikke” så bliver jeg ved, indtil de må sige “hmm du kunne godt” Danmark er rigtig hurtig til at prøve, at pille folk ned desværre. Min mentalitet er nok mere amerikaniseret. Jeg elsker, når folk gør det godt og jeg har meget let ved at glæde mig på andres vegne. Og så er jeg glad for min høje retfærdigheds sans. jeg er ikke bange for at få nogen på frakken, fordi jeg siger min mening.

   En negativ side hos mig er, at jeg meget krigerisk. Jeg øver mig i, at lade dumme ting glide af…men det er svært for mig:) hvis nogen ligger sig ud med mig, for at ville skade mig, så er det utroligt vanskeligt for mig, at vende den anden kind til. Jeg trækker derimod i mit armor og bringer hele min hær, med alt hvad jeg har og så skal min fjende udslettes eller tvinges til at kapitulerer lol ( selvfølge overdrevet, men overdrivelse fremmer forståelsen)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travl aften - mobil upload