Vitaminer

Party dag!!!

Så blev det endelig lørdag. Jeg har glædet mig hele ugen til at vi skal holde den her aften. det er i aften, at vi holder Housewarming i anledningen af, at Michael flytter ind hos mig:) Vi har har næsten fået alt på plads og om et par timer kommer rengørings damen.

Jeg elsker det jeg skriver nu……vi tager lige en time i trænings rummet ( elsker at vi har lavet det rum) og så skal vi ud og hente lidt champagne og blomster. Jeg lavede heldigvis lidt af maden igår aftes, så alt det jeg vil lave, tager ikke så lang tid og resten af maden får vi ude fra.

Jeg skal også lige have fundet et outfit til i aften…hmm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitaminer