Min efterårs jakke

Weekend i jylland

Michael har taget tidligt fri fra arbejde, da vi i dag skal på “roadtrip” til jylland. Min morfar holder stor familie fødselsdag lørdag, så vi tager en weekend derover. Vi har fået en af mine gode veninder til at passe lejligheden, så mine små misser ikke skal være alene hjemme:(

Jeg har ikke set min morfar og min mor i 5 måneder, så jeg glæder mig rigtig meget.

5 kommentarer

 • Mette

  He he og så kan du møde en af dine bikini vindere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hé hé ja vi skal godt nok ikke lige den vej over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Du skulle lave det til en konkurrence:-) at man kan vinde en bytur med dig… altså du behøver selvfølgelig ikke betale, men bare en bytur med sjov og spass 🙂 he he hvor du køre ud 🙂 og hov ja jeg er en selvskreven ved-siden-af-vinder, da jeg kom på det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja tænkte li selv på det… Hmm

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så syntes jeg I skal komme forbi Skive lørdag og gøre en entre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min efterårs jakke