Sidste dag i jylland

Vi har været i jylland siden i fredags og i dag er det sidste dag. Jeg har udfordret Michael i en tur på hesteryg, så det skal vi nu og så skal vi imod København. Det har været super hyggeligt. Jeg blogger om turen senere i aften.  I aften laver jeg også et indlæg om, hvilke produkter jeg bruger i mit hår, for det er der rigtig mange læsere der har skrevet og spurgt ind til:)

Billedet er fra Mols linien fra fredag på vej til jylland:) jeg har downloaded sådan en app, der hedder Hipstamatic prints og den tager super fede billeder.

4 kommentarer

 • Mille

  Okay, kunne du ikke tage nogle billeder med den på, hvor man bedre kan se den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   jo det kan jeg godt gøre næste gang jeg hopper i den:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvor er din jakke fra:)???

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobil billede af mig og line