Dem kan jeg li!

Stella Forest

Se billeder: Min nye smækre sorte jakke fra Stella Forest. Indeni er den også lækker….den er en lille smule Dolce, hvilket jeg faktisk ikke er så vild med, da det ligesom er blevet set, men snittet på jakken og lægden er jeg vild med.

Stella Forest

3 kommentarer

 • Jill

  den må jeg eje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Altså Sarah. Hvordan får du plads til alt det tøj ? Det der ik er plads til, sender du bare til Vejle:) heh. Jeg gad virkelig godt se dit klædeskab!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg sælger meget af det, så er der råd til nyt:) og så giver jeg meget af det væk til veninder og velgørenhed:) derud over, så pakker jeg hvert år sommer garderoben ned og bytter ud med mit vintertøj, så der er plads:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dem kan jeg li!