Min fede ring

Mit trænings rum

Godmorgen smuklinger!!! halvdelen af jer ligger sikkert stadig i sengen efter en vild lørdag aften. Min lørdag aften var ikke særligt vild, men derimod drøn hyggeligt, Vi brugte hele lørdagen på at finde og fælde vores eget juletræ og købe vores første fælles julepynt. Så romatisk og sjovt. Fredag nat fyrede vi den af på Zen og lørdag aften, sad vi og satte snore på jule kugler hehe… to meget forskellige aftener hva!

Jeg er vågnet tidligt idag, for jeg har en laaang søndag forude. Efter en times morgen træning, skal min kæreste og jeg, lige have givet lejligheden en overhaling med rengørings kosten og kl. 12.30 kommer make up artisten fra Dream models, vi skal nemlig tage billeder af 3 piger i dag. Senere kommer Michaels familie så forbi til advents tam tam, hvor vi skal spise godt og spille pakkespil:)

Som i kan se på billedet, har min hud besluttet sig for at være teenager igen…jeg vågnede bare med en trillion bumser i fjæset…pænt irriterende!! Jeg plejer aldrig, at have problemer med min hud..hmm meget underligt…….?

Mit trænings rum

Mit trænings rum

Mit trænings rum

Mit trænings rum

Mit trænings rum

Mit trænings rum

Mit trænings rum

5 kommentarer

 • N

  Må vi ikke se dine katte? Hvor ser den sorte dog sød ud. Jeg er enig med Louise, du er rigtig køn uden makeup! Og selvfølgelig også med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Gud hvor er du køn uden makeup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg glæder mig til at se billeder af jeres juletræ og hvis I har købt noget ekstra flot julepynt 😀 Fortsat glædelig 1. advent 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvad har maskinerne kostet, og kan du anbefale dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fede ring