Shopping i H&M

Til lægen & gave til læserne

Jeg er ikke glad for det, altså at gå til lægen, men denne gang er der heldigvis ingenting i vejen. Jeg skal have lavet en helbreds attest til mit kørekort. Jeg skal også have lavet et pas foto og jeg har ikke fået lavet sådan et, siden jeg boede i jylland, er der nogle af jer, der ved om man kan få lavet sådan et i Amager centeret, for den vej skal jeg alligevel, for at komme til min læge????

Jeg har efterhånden givet mine læsere, mange gaver i form af de konkurrencer, de kan vinde. Her har jeg så en konkurrence, som er perfekt her op til jule festerne. Som fyr kan du vinde et perfekt skrædder syet jakke sæt og som pige kan du vinde  et gavekort på hele 3000 kr. til shop amok på Inwears online shop…det er da en dejlig jule gave til dig selv:) Det eneste du skal gøre, er at skrive dig om med din email adresse på følgende links:)

Drengenes link: http://l.adbuygroup.com/aff_c?offer_id=169&aff_id=53&source=sarahlouise

 

Pigernes link: http://l.adbuygroup.com/aff_c?offer_id=65&aff_id=53&source=sarahlouise

Inden jeg skal ud af døren, skal jeg lige en tur i trænings rummet:) jeg bruger det flittigt. Jeg har fået en masse spørgsmål på mail i løbet af de sidste 4 uger, så dem svare jeg på i dag:)

 

3 kommentarer

 • Det fantastisk hvad du gør for dine læsere søde Sarah
  ELSK PÅ DIG OG DIN BLOG!

  Ja den ligger lige til højre benet.

  Og, hvad Fanden har det så med hendes lægebesøg ang. kørekort, at gøre, for Jeg går da ud fra, at dette ikke bare er en hyldes til Fruens udseende? Men også en kommentar til selve spørgsmålet, hvor finder jeg en læge til et kørekort chek, Nå nok om det, da jeg ikke selv igefrem ligner en atlet mere, så skal jeg nok slutte med, at vrøvle om udsenet, selvom jeg ikke selv ligefrem behøver, at gemme mig i mørket.
  Så en hilsen til den “søde blog skriver” ??
  Og så kan I ellers rende mig et vist sted.
  Mvh.
  Jørgen.Andersen
  Gershoej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Sarah.
  Man kan desværre ikke få taget pasfoto i Amager Centret længere, men man kan hos Express Foto – Amagerbrogade 101 (lige før Øresundsvej).
  God dag, og tak for en fantastisk blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine J.

  Det fantastisk hvad du gør for dine læsere søde Sarah <3<3
  ELSK PÅ DIG OG DIN BLOG!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping i H&M