Dagens outfit

Jule shopping gone wrong!!

Jeg skulle ud og hente de sidste gaver idag. Op på jernhesten og så op til strøget. Jeg bor 2 min. fra strøget på på cykel. Planen var, at jeg skulle købe en lille gave mere til Michael, en til min bror og så bytte en kjole, jeg havde købt i Bik Bok, som jeg ikke synes var så pæn alligevel…..Det gik ikke helt som planlagt…. Jeg fik godt nok købt gaverne og byttet kjolen…men jeg kom også til at gå fuldstændig bananas i H&M og shoppede for over 2000 kr….yaiks….. se DET var ikke planen. Jeg prøver aldrig tøjet først, så forhåbentlig er der noget af det, jeg ikke kan passe hehe

Her ser i 2 af tingene jeg har købt og resten viser jeg i løbet af i morgen. Jeg håber i alle har en dejlig lille jule aften. Jeg skal i biffen med min forlovede og se filmen In Time med

Jule shopping gone wrong!!

Jule shopping gone wrong!!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit