Min indkomst

Modeshow Christian Adamsen

(på billedet er Christian og jeg) Idag ligger min kæreste syg, den stakkel. Jeg har ikke engang tid til at passe ham, for jeg skal nemlig til modeshow lige efter jeg har fri fra Dream Models. Modeshowet er af designeren Christian Adamsen. danmarks yngste og mest talentfulde designer. Han lavede også min kjole til Zulu galla sidste år. Jeg elsker hans stil, hans brug af farver og materialer. Jeg skulle mene, at det er hans første rigtige show, så jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad den kære Christian har kreeret.

Kl. 16.00 kommer der et tv hold op til mig, som skal lave nogle optagelser, som jeg ikke kan fortælle om endnu og kl. 16.30 kommer bookeren fra Dream models Sarah Rehman, som skal med til showet.

Jeg ligger selvfølgelig en masse lækre billeder op fra showet snarest:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min indkomst