Familie middag

David Andersens Del 2.

SÅ er der endelig billeder fra selve mode showet:) jeg har min lillebror på besøg idag, så jeg har ikke haft tid til at blogge. Nu har jeg smidt en film på til ham, så jeg kan nå at blogge og lave aftensmad:) Vi skal have culotte steg og broccoli salat. Når jeg siger lille bror, tænker i nok en lille knægt, men han er 25 år og vejer 90 kg hehe så han er ikke så lille endda.

Nyd billederne fra showet:)

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

David Andersens Del 2.

1 kommentar

  • pia

    lyder da rigtig hyggeligt men bror på besøg. håber du forkælede ham lidt, det tror jeg han har brug, oven på alt det han går i gennem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie middag