Vinderen er fundet!!!!!

Middag i aften

Idag er det en helt speciel dag, for Michaels søster, far og mor kommer til middag for første gang her i huset. Jeg bruger altid sådan en situaton på, at lave noget lækkert mad og helst et eller andet jeg ikke har prøvet før. Da Michaels søster elsker Risalamande, så har jeg lavet det. Dvs. igår aftes lavede jeg grøden og idag laver jeg så resten. Men jeg laver den med et twist. Jeg laver nemlig hjemmelavet passions frugt sauce til og pynter toppen med appelsin skrald og mørk chokolade flager. Jeg håber den tager kegler:) Synes du umiddelbart, at det lyder lækkert? eller skal jeg holde mig til en traditionel kirsebær sauce?

Til hovedret har jeg tænkt mig at lave en lækker risotto, med katareller, spinat og pynte med nogle oste chips, jeg også skal lave for første gang. Normalt servere man risotte med kødet i selve blandingen, men jeg servere idag culotte steg ved siden af…jeg håber det går an og jeg synes selv det lyder rigtig lækkert. Jeg servere nok lidt lækkert brød til og hvidløgs smør.

7 kommentarer

 • karsten kolling

  Dei middag i aften lyder vildt lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise SJ

  Jeg synes det lyder vildt lækkert med orange sauce! blødt og friskt 🙂

  glæder mig til at høre hvad familien synes 🙂 krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  jeg ville osse helst have den med kirsebærsaucen men ellers lyder det lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mums det lyder sørme lækkert!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder VIRKELIG lækkert 🙂 Super idé med det twist – jeg ville elsker det, og det er jeg sikker på dine gæster også vil 🙂

  God middag ved mosen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie M.

  Hvad tid skal jeg komme? 😀 hehe… det lyder lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Varm kirsebærsaucen os for en sikkerhedsskyld. Tror for mange er det en meget traditionelt ret, og nogen har svært ved at bryde deres vaner. Personligt vil jeg blive skuffet hvis der ikke var kirsebærsauce 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet!!!!!