Johnny Ramli smykke

Forkæler min mand:)

Jeg var fuld af overskud igår aftes og tænkte at min kære forlovede trængte til at blive hygget lidt om. Jeg fyldte badekaret op og brugte en af de lækret Sheisido tabs jeg fik i valentins gave til badet. Jeg blev noget overrasket over den hidsige farve, men det så egentlig meget lækkert og spa agtig ud. Jeg gjorde lidt isvand med lime klar til os og så hoppede jeg selvfølgelig i badet med ham. Det resulterede i en virkelig dejlig og hyggelig aften bare os to…det kan anbefales:)

De tabs kan vist købes i magasin:)

Forkæler min mand:)

Forkæler min mand:)

Forkæler min mand:)

7 kommentarer

 • stiletto

  Hey Sarah Louise.
  Jeg er for kort tid siden begyndt at læse din blog, og jeg er helt væk både i dig og din blog (dog ikke på en creepy og pervers måde, hihi) 🙂 Jeg har specielt bidt mærke i, at dit hår altid ser ud som en million. På mange billeder har du nogle flotte slangekrøller. Jeg skal til fest i morgen, og kunne tænke mig nogle flotte krøller med mit nye krøllejern. Men hvordan får jeg dem til at holde? Normalt falder de ned efter mindre end en time.. øv, når man lige har brugt en masse tid på at få dem lavet! Har du nogle gode råd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej 🙂

   Jeg kunne heller ikke får mine krøller til at holde før jeg begyndte at bruge Remington krøllejern. Jeg krøller bare, hvis jeg så sprayer lidt hårlak i, holder de i flere dage. Så nyt krøllejern må være vejen frem:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans Jørgen

  Så fik han forhåbentlig et stykke af skinken i stedet for det lorte vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det havde jeg ikke tænkt over, det er selvfølgelig forståeligt nok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hvor ser det lækkert ud, det kunne han da kun blive glad for 🙂

  Btw, du gør det godt!

  http://www.stephaniefasen.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Sarah. Super fed blog du har dig, følger med hver evig eneste dag! Jeg tænkte på om du ikke kunne vise nogle billeder fra dit nye hus og evt et billede af din bil? Stort knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Amalie

   jeg har vist lidt billeder af huset. Men for at undgå tyveri og også at folk ikke kan regne ud, hvor jeg bor, så ligger jeg ikke billeder op af selve huset udefra eller bil osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Johnny Ramli smykke