Bering time ure

Gravid uge 10

MIGRÆNE!!!!! det har jeg haft nærmest non-stop i to dage i denne uge. Jeg kunne hverken arbejde eller tage til nogle af mine aftaler:( Jeg var lige begyndt på mine jern piller, så troede lige det var noget med det, men efter en lille test, kunne jeg godt se, at det ikke hang sammen. Resten af ugen gik fint.

Jeg er begyndt at læse mine første gravid bøger, bl.a. den du kan se et billede af øverst. Jeg har stadig ikke helt fattet, at der er en baby inden i min mave. Man kan heller ikke se det mindste og jeg har ikke taget på..hmm går ud fra at det er meget normalt.

Kvalme

Min kvalme er næsten helt væk. Den kan stadig titte frem om morgenen eller når jeg bliver meget sulten.

Babyen i uge 10

Gravid uge 10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bering time ure