Valentins kurv - vinder fundet!

Johnny Ramli smykke

Den anden dag lagde jeg billeder op af denne halskæde designet af Johnny Ramli, men jeg skrev ikke, hvor den er købt. Jeg købte min i Graff of Copenhagen, men jeg har været en dygtig blogger og fundet en hjemmeside til jer, der viser alle de butikker, hvor mærket forhandles: http://www.worlddesigners.dk/butikker  så kan du finde en forhandler tæt på dig:)

I spurgte også hvor lang den er og den er ikke meget lang…sådanlige ned under kravebenene.

Johnny Ramli smykke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentins kurv - vinder fundet!