Tøse hygge

9 bedste i feb

Så har jeg lige lavet en oversigt over de 9 bedste outfits i februar. Hvilket et kan du bedste lide? og fortæl også gerne hvorfor?:) Jeg er især vilde med nr. 1, 4 og nr. 8. Jeg er nok til det lidt mere rocket/hårde udtryk…det er meget mig, men til hverdag er jeg nok mere piget i min stil.

9 bedste i feb

8 kommentarer

 • Mine yndlings er 2, 8 og 10. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Rasmussen

  Hej Sarah,

  Jeg kan bedst lide outfit 1 – du er så smuk og den grønne farve gør én i så godt humør 🙂

  Jeg har et lille spørgsmål, som jeg håber, at du har tid til at svare på. Hvordan er dine brune ankelstøvler fra Shoe Shi Bar i størrelsen? På miinto skriver de, at de er lidt små i størrelsen, så vil høre, om du har en størrelse større end du plejer at ha’?

  Vh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er jakken på det første og største billede fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg synes 7 og 9. Jeg kan lide begge stile til dig, jeg kan også selv lide at gå lidt med den “hårde”stil og så den lidt mere bløde.

  Men smuk det er du altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise SJ

  1, 4, 6 og 7

  1: Jeg er helt vild med den turkise farve til dig. og så ser dine ben rigtig lækre og lange ud i den
  4: De bukser er rigtig lækre og specielle. jeg vil se helt tosset ud med dem fordi jeg er lav og har kore ben. men du formår virkelig at bære dem 🙂 synes hurtigt det kan se ud a la sidney lee i slange skinds leggings.
  6: det klassiske look med håret tilbage er rigtig flot til dig. meget neutralt men lækkert.
  7: Kjolen sidder så lækkrt på dig! overdelen strammer de rigtige steder og indrammer hoftene flot. og skørtet er bare så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  1, 2 og 4!
  Er vild med den måde du har sammensat de forskellige dele:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Helt klart nummer 2 – sofistikeret, enkelt og pisse lækkert! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitteliv

  Helt klart nr. 8 – super lækkert! Virkelig lækker kjole!
  Jeg er også vild med jakken på det øverste store billede! Hvor er den mon fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøse hygge