Pasta med spinat & pinjekerner

Kørekortet

Jeg har holdt en pause med at tage kørekort, da jeg ikke kunne overskue det midt i al flytningen, men nu har jeg genoptaget det. Jeg var til køretime idag og det gik rigtig fint. Jeg har nu en meget bedre forståelse for, hvorfor bilister er trætte af cyklister…2 gange oplevede jeg, at cyklisten ikke strak armen ud, for at angive hvad vej han skulle og så kunne jeg holde der og vente på at se, om han drejede eller ej. CYKLISTER!!! kan i så få den arm ud, hvis skal dreje!!!

Jeg satser på, at jeg har taget kørekortet inden for 6 uger…og så håber jeg ikke jeg dumper de første forsøg:) yaaiks….

Som i måske kan se, sidder jeg i køkkenet i min morgen kåbe. Jeg vil hoppe i et dejligt bad og hoppe tidligt  seng og se en god film med min kæreste. Imorgen kommer Ekstra bladet forbi for at lave et interview, så jeg skal være frisk og udhvilet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med spinat & pinjekerner