Lækre usunde aftensmad

Smilet tilbage!!

Idag er det fjerde dag, at Oliver er væk. Vi havde gjordt alt og alle bliev ved med at sige, at han nok skulle komme hjem igen, men jeg kender altså min kat og jeg vidste at noget var galt, når han ikke var vendt tilbage efter 4 dage og jeg fik ret!!  På en vej det køre på tværs af vores vej, ringede en familie og sagde at de havde set Oliver i deres have den anden dag. da jeg var til førstehjælps kursus hele dagen, måtte Michael køre derover.

Der var ingen Oliver at se og uanset hvor meget Michael kaldte, kom han ikke frem. Michael kigger så ind i et lille lukket skur, som familien havde, da datteren sagde, at hun også havde set ham der. Her kaldte han så og DER hørte han lille bitte piv lyd og der helt inde bagved sad Oliver fast. han havde forvildet sig ind i en blindgyde af kasser og værktøj og kunne ikke bevæge sig ud. De fik flyttet kasserne og lille Oliver kom frem….helt udsultet, pjevset og med sår i ansigtet:( den lille stakkel.

Jeg stormede ind af døren, da jeg kom hjem og så lå vi bare på gulvet og nussede. Hans knogler stikker ud steder de ikke plejer, så nuuu skal han bare fedes op og hvile sig. Der var flere der sagde, at jeg bare skulle tage det roligt og vente på han kom hjem, men nu er jeg glad for, at jeg ikke ventede og hurtigt hang sedler op. Jeg VIDSTE bare, at der var noget galt….kunne mærke det i maven. Hvis den familie ikke havde ringet, så var han højest sandsynligt død af sult, for han kan ikke miave…det er som om hans “stemme” er helt hæs og han kom kun med den lille lyd, frodi han genkendte Michaels stemme.

Jeg er meget meget glad og smiler i hele femøren. Nu er alt som det skal være:)

Smilet tilbage!!

6 kommentarer

 • N

  Årh, hvor er det fantastisk! Man bliver jo helt rørt. Katte er simpelthen de dejligste. Er så glad på jeres vegne for han er i hjemme igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Dejligt han er hjemme igen! Man skal ikke kimse af en mors instinkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er SÅ glad på dine vegne! Jeg har selv katte, og jeg elsker dem mere end noget andet. Godt I fandt ham, og gjorde noget for det. !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det synd for Oliver at han bare har værret spæret inde. 🙁 Godt han endelig er hjemme. Han ser rigtig sød ud, og ligner faktisk min kat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det gode nyheder!!
  -Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er det dejligt at det endte godt 🙂 Er glad på dine vegne.. Tillykke med at få ham hjem igen..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre usunde aftensmad