Nyt lingeri

Webcam inden køretime

Billeder: Så er det blevet tid til, at at jeg skal ud og køre. Det gik ikke så godt sidst, fordi jeg var så dårlig humør over Oliver, men idag har jeg tænkt mig at være 100 procent på. Planen er at jeg tager 3-4 køretimer mere og så er det op til prøver…yiiiaks….. Jeg føler selv, at jeg har ok styr på det…det eneste jeg har lidt problemer med, er nogle få teori ting…som eks. vejens brug og vejens omgivelser og de der…nogle gange giver de bare ikke logisk mening for mig.

Mine solbriller er fra Jim Wild og min vest er fra PULZ Jeans.

Webcam inden køretime

Webcam inden køretime

2 kommentarer

 • CH

  Hej Sarah. Virkelig lækker vest. Hvor handler du PULZ Jeans henne i Kbh og kan du huske, hvad du har givet for vesten?

  Tak på forhånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Johansen

  Hej Sarah Louise.
  Jeg har i noget tid fulgt med på din blog, og jeg må altså sige at du er et meget livsbekræftende og sødt menneske! Jeg bliver simpelthen så glad af at læse din blog 😀 Jeg har lige et par spørgsmål: Hvordan holder du dig så fit og smuk? Går du meget op i træning og kost?
  Ha’ en god dag.

  Love C!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt lingeri