Et FANTASTISK show!!!

Lørdags planer

Så blev det endelig weekend!:) Michael skal holde fødsesldag for drengene i aften. Han har egentlig først fødselsdag d. 14 marts, men det er på en onsdag, så det bliver idag istedet. Jeg har lovet, at lave lidt mad til dem i form af lidt let canapeer og lakse tatar. Når jeg er færdig i køkkenet, skal jeg mødes med min veninde på cafe og hygge lidt. Planen er egentlig ikke at vi skal i byen, men nu må vi se, hvor det bære hen:)

Idag skal jeg også påbegynde projekt Babyshower for min veninde Mette. Jeg har aldrig arrangeret et baby shower før, så det bliver ret spændene…..ja så der er en masse der skal arrangeres for andre:) jeg er godt nok sød hva!!!!!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et FANTASTISK show!!!