Streeeeeeessss

Noget jeg ik har fortalt

Ok….. Der er noget jeg ikke har fortalt. Jeg gennemgår lige nu noget, som tager meget af min tid. Jeg har ikke haft lyst til at dele det endnu, men det skal jeg nok på et tidspunkt. Jeg har haft frygtelig travlt og det er gået lidt ud over bloggen de sidste par dage. Jeg lovede jer, at jeg ville blogge en masse i aften, men er blevet for træt. Jeg håber i kan bære over med mig:) her er et billede taget for 5 min siden.

20120313-220639.jpg

3 kommentarer

 • Serena

  Sarah, du er virkelig blevet mit forbillede, mit idol.
  Når jeg skal købe tøj så tænker jeg sådan set på din stil. Jeg vidste faktis ikke at du var høj ..troede du var en lille lort på 160 cm, hæhæ! Men du er virkelig sej!
  Også efter at jeg er begyndt at læse din blog, er jeg begyndt at se lysere på ting. Jeg tænker meget over om jeg vil være model eller ej. Jeg synger meget, og vil bare gerne have noget ud af livet. Og du giver mig stor inspiration, til at gøre det.
  Nu er dette min første kommentar på hele din blog, men synds bare lige du skulle vide den forandring og positivitet du faktisk gør i min hverdag.

  Ønsker dig alt godt i fremtiden med dig og din kæreste. :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  En lille smuk baby?? Lol….elsker din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streeeeeeessss