Jeg længes

Streeeeeeessss

Shit en hektisk dag!!! Jeg er først lige kommet hjem. Jeg har stormet rundt til møder, spist frokost med to veninder, flere møder og jeg er himmelråbende bagud på jobbet. Jeg er lige nået ind af døren, så fik vi gæster. Planen var jeg skulle have lavet mad, men det nåede jeg ikke. Så det bliver til en gang mamse fra den lokale pizza mand. Jeg føler mit hoved er ved at eksplodere!! Jeg var også lige ude og købe Michaels fødselsdags gave (eller en af dem) Han har jo fødselsdag i morgen. Hele min familie skal bo her i weekenden og det er altså også en smule stressende. Vores familier skal møde hinanden for første gang….jesus christ…

Nu vil jeg lige få fjernet den opvask inden drengene kommer tilbage med mad. Så vil jeg fortække til soveværelse med mit nye blad, min blog og lidt mad:) ses senere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg længes