Gravid i uge 12-13

Gravid uge 14 & 15

ENDELIG er der begyndt at ske lidt med mavsen. Slut uge 15 kom forvandlingen. Det er stadig meget lidt, men især om aftenen, fylder maven mere end normalt. Når jeg ligger ned, kan man sagtes se bulen på maven. Når jeg står op, er den knap så synlig. Jeg er så småt begyndt ikke at kunne lukke mine jeans!!! Det er jo dejligt, men også lidt skræmmende. Jeg kan stadig sagtens holde det skjult for jer læsere, da jeg bare står i de rigtig vinkler på billederne;) Nu er det nok snart tid til at købe nogle graviditets bukser.

Smerter

Jeg har en del ligaments smerter. Det hiver og trækker i underlivet. Lidt som menstruations smerter, men bare en skarpere og mere nivende fornemmelse. Jeg bliver hurtigere forpustet, det skulle skyldes, at jeg pumper meget mere blod rundt i kroppen end normalt. Jeg er meget oppustet om aftenen og kan slet ikke have stramt tøj på.

Køns scanning

Jeg glæder mig som et lille barn til i næste uge, hvor vi har bestilt en tid hos en køns scanning. Jeg har jo allerede købt og fået lidt baby tøj i neutrale farver, men da jeg jo går rundt og tror det er en pige, købte jeg en lyserød strik hat….det bliver såååå spændene. Michael er sikker på det er en dreng hehe Jeg tror at det bliver meget lettere for mig, at forholde mig til hele graviditeten, nr jeg kender kønnet. Så kan jeg begynde at knytte mig og fantasere om mit lille ufødte barn.

Se min lille top mave:)

Gravid uge 14 & 15

Min vægt

Jeg har taget ialt 2 kg på og er en uge fra at være 4 fulde måneder henne. Jeg håber på, at det fortsætter i den rolige fart, da jeg ikke ønsker at blive alt for stor. 10-12 kg i vægt forøgelse ville passe mig fint, så er der ikke for meget, der skal trænes væk efter:) Jeg skal jo giftes til august næste år, så der vil jeg gerne kunne passe en 36, som før jeg blev gravid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i uge 12-13