Hjæælp??

Omakase Sushi rocks!

Nu jeg fylder 30 år, så skal der sgu festes igennem og derfor har jeg valgt det jeg aller bedst kan lide at spise, nemlig sushi. Vi var lidt sent ude med bestillingen, men Omakase Sushi på Vesterbrogade var helt fantastiske og gav mig et super godt tilbud. Vi har ofte fået sushi fra dem og de kan altså deres kram. Så de levere lige 700 stk. sushi til mine gæster…der skal sgu ikke spares på noget hehe

Jeg glæder mig simpelthen så meget til i aften:) bare jeg kan være i kjolen efter maden lol (jeg er ikke typen der holder mig tilbage, når der er sushi på menuen lol)

Omakase Sushi rocks!

Omakase Sushi rocks!

2 kommentarer

 • Manja

  Hvor lækkert! Det sushi sted skal vi da lige prøve:) håber du havde en god fest:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Skovhuus

  Hej smukke Sarah!
  Ha’ en skøn aften og fyr den af for mig!
  Håber at se billeder derfra! 😀

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjæælp??